sunnuntai 7. elokuuta 2016

minkä kaiken mittarina on raha?Monena päivänä on tullut tosi kovia kuuroja. Vettä on satanut aivan kohisemalla.
Nurmkollekin notkopaikkoihin on tullut ojia.

Ilmassa alkaa jo olla syksyn  tuntua. Mihin se kesä katosi? Joka vuosi kesä tuntuu menevän nopeammin ohi. Kai se tämä ikä aiheuttaa sen.
Sipulissa on kaunis kukka. Ostimme jotain uutta sipulia vahingossa ja se kukki näin kauniisti. Sipulit oli pieniä ja suurin osa pehmeni jo.
Perhosenkin  bongasin  tänään ja kännyllä sen kuvasin. Hyvä minä!

Olen miettinyt, kuinka paljon raha merkitsee tapaamisiin. Joudun kieltäytymään monesta asiasta, kun meidän rahavarat ei vaan riitä kaikkeen. Haluamme pitää tämän kodin mahdollisimman kauan ja silloin on pakko jostain muusta luopua. Kotimme ovet ovat aina avoinna ystäville ja vaatimatonta ruokaakin on  tarjolla. Matkustamme tosi vähän jo siitä syystä, että en jaksa istua autossa pitkiä matkoja ilman taukoja.
Onneksi maailma on täynnä ilmaisia iloja. Luonto katseltavana, metsät täynnä sieniä ja marjoja, linnut laulaa kaikille.Ehkä tämä kaikki korvaa maksullisit huvit, mutta ystävien tapaamista se ei korvaa.
Olemme iloksemme saaneet ystäviä vieraaksi tänne tänäkin kesänä, meidän vaatimattomaan majaamme. Kiitos heille, olette aarteita.
Meillä on petejä, saunoja, lähiruokaa, jota olemme haalineet. Meillä ei ole luksusta, ei meteliä, ainoastaan luonto vieraille. Ehkä se on liian vähän jollekin.
Emme ole kultturelleja. Meille tämä riittää, mutta joskus kaihertaa ulkopuolelle jääminen. Mutta en anna sen häiritä, ihailen vaan tuota maisemaa.
Mies sanoo aina, että aina löytyy metelliä, mutta mistä saadaan hiljaisuutta. Hiljaisuutta ei usein saa rahallakaan kuten ei oikeita ystäviäkään

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ja muistakaa läheisiänne!


5 kommenttia:

 1. Olette onnellisia sitä ei saa rahalla!

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä onnea ei saa rahalla ja aurinkokin paistaa niin hyville kuin pahoille.
   Mukavaa viikkos sinne!

   Poista
 3. Onnea ei voi ostaa rahalla. Hymy on ilmaista ja ilo. Ihana luonto ja upea kesä ovat meitä hellineet. Tämä oli hyvä kesä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko paistaa risukasaankin, vaikka välillä vaan huomaa olevansa niin erilainen " nuori".

   Poista