keskiviikko 9. elokuuta 2023

elokuun 9.

 

Tämä oli alkusoittoa norkkojen satamiseen joka paikkaan. Viikon jo ainakin joka paikka on ollut noiden alla pihalla. Voimakas tuuli ja sade lennätti nuo kaikkialla. Joka päivä sai lakaista pihat ja silti niitä oli oven edukset sisälläkin täynnä.

Tänään näytti ulkona rauhallisemmalta ja yhdessä miehen kanssa siivosimme etu- ja takapihan. Ainakin hetken voi istua puhtaalle tuolille ja nauttia ulkoilusta rauhassa.

Myrsky meni täällä ohi tuulenpuuskilla, muutamalla sadekuurolla ja ukkonenkin jyrähteli pari kertaa. 

Väsäilin muutaman vaatteen barbille. Käsin ompelin, kun ompelukone vei paljon tilaa ja kaikkea en sillä olisi osannut ommella. Muutama vaate oli noiden lisäksi ja onneksi saajalle kelpasi. Ajattelin vielä ommella jotain talvisempaa, kun tuo barbi jäi mulle vielä malliksi. Kaavoja mulla ei ollut eli malli on tarpeen.

Kurkkuja, kurpitsaa, tomaatteja  ja muutama mansikkakin olemme saaneet pihalta nauttia. Onhan ne makeita kaupan vastaaviin verrattuna.

Elokuu on jo pitkällä ja mulla on matotkin pesemättä. Meidän mattoja ei juuriharjalla hangata ja meillä ei ole ulkovesipistettä. Ehkä mä ne sitten hankailen suihkun lattialla tai jätän pesemättä. Ajan kanssa huomaa kaikkia pikku hankaluuksia täällä, jotka ennen hoitui helposti. No mietitään vaihtoehtoja. Konttaamaan en enää pysty eli se lattia pois laskuista.

Viikonloppuna saimme haukea ja kanttarelleja. Meillä oli maanantaina oikein herkuttelupäinä. Tänään saimme savustettua lohta ja taas huomenna herkutellaan. Kiitos tuojille!

Mukavaa elokuun jatkoa kaikille töihin, kouluun, lomailuun, kotoiluun!

4 kommenttia:

 1. Noita koivun siemeniä on tänä vuonna erikoisen paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nyt on rauhoittunut. Voi olla ulkona ilman vaatteiden ja hiusten ravistelua ennen sisään tuloa.

   Poista
 2. Minä siivosin tänään parveketta norkoista, lopuksi jopa kaivoin imurin apuun 😀
  Ihanaa viikonloppua sinulle ❤️

  VastaaPoista