maanantai 17. tammikuuta 2022

tammikuinen tervehdys

 

Lunta oli puissa välillä, että kaikki peittyi näkyvistä. Puuliiteristä näkyi vaan pieni nurkka.

Aurinko on pilkistellyt ja valaissut puiden latvat ja kuukin pilkistää.
Kuu paistoi vasemmalla ja taivas loisti punaisen, lilan ja sinisen sävyissä.
Kuu pilkisteli oksien välistä, mutta eihän se kännyyn tallentunut.

Aika on vaan juossut käsistä edes kuvata en ole jaksanut.

Mies kävi tutkimuksissa ja tuloksia odotamme. Näillä näkymien ei pahempaa odotettavissa. Ruokavaliota olemme muuttaneet ja se on vienyt multa aikaa. Täytyy lukea ja opiskella ja siivoilla kaappeja. Kokeillaan nyt, jos syy löytyisi. 
Kuitteja kävin läpi ja poltin vanhoja. Myös omia ohjeita ja kansioita poistin samalla. Hiljalleen yritän käydä tätä meidän elämää tavaroiden osalta läpi ja poistaa kaiken joutavan.
Koko ajan tuntuu tekemistä olevan, tahtia pitää varmaan kiristää.

Tammikuu menee kovaan vauhtia ja kevät lähestyy. Tänä keväänä ei tarvitse siemeniä ostella ja kasvatella, kun tulevasta ei tiedä.

Kiitos kaikille, jotka täällä piipahtaa. Kummastelen, kuinka kävijöitä on joka päivälle, vaikka itse olen ollut niin hiljaa. Kiitos!

Voikaa hyvin ja nauttikaa valosta, joka lisääntyy koko ajan!

4 kommenttia:

 1. Me laitoimme asuntohakemuksen menemään, toivomme halvempaa, hiljaisempaa ja pienempää asuntoa meille. Minunkin pitäisi alkaa käymään tavaroita läpi, mutta tuo aloittaminen tuntuu taas ottavan aikaa.
  Leppoisaa viikkoa sinulle Marketta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon todella Outi, että löydätte mieleisen asunnon. Aloittaminen on aina vaikeaa, mutta pikku hiljaa edistyy täällä.

   Poista
 2. Tsemppiä sinulle uuden opiskeluun ja tavaroiden karsimiseen.
  Minun piti heti vuodenvaihteen jälkeen aloittaa kaappien ja vaatehuoneen siivous, vaan enpä ole vieläkään saanut aikaiseksi aloittaa. Lisääntyvä valo on jo hieman piristänyt nuutunutta ja apeaa olemustani, mutta vielä tarvittaisiin aimo annos lisää energiaa.
  Meillä on pattitilanne asunnonvaihdon suhteen. Nykyinen on niin vanha ja sijainti sen verran "landella" ettei tämän myyntihinnalla saa ostettua mitään meille sopivaa. Pitäisi olla esteetön kulku, eikä mitään suuria (kalliita) remppoja tulossa. Asumiskustannuksetkaan eivät saisi olla nykyistä suuremmat. Tässä siis pysytään kun ei muutakaan voida.
  Toivon että miehesi kunto kohenee ja saatte asuntoasiat järjestymään parhain päin!
  Voimaa ja valoa viikkoosi Marketta ❤︎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku!
   Välillä tuntuu, että kaikki tulee kerralla ja ei vaan jaksaisi. Jos päivän jaksan puurtaa, kaksi menee levätessä. Uskon silti, että tästäkin selvitään. Ollaan tässä tai muualla, ennen kevättä tavaraa on kadottava paljon. Omia on helpompi karsia ja miehen tavarat käy lopuksi läpi.
   Voimia ja valoisia päiviä sinulle! <3

   Poista