lauantai 2. maaliskuuta 2024

Mukavaa maaliskuuta!

 

Helmikuu meni hiljaiselossa. Kevään ekat ja tähän mennessä ainoat tulppaanit sain.

Tein pari leikekirjaa. Ne ei tulleet itselle eli niistä ei kuvia tänne. Itselle myös aloittelin ja teen sitä pikkuhiljaa valmiiksi.

Keittiön kaappeja järjestelin korien avulla. Lyhyenä on helpompi ottaa kori alas ja tavarat sieltä kuin kiivetä aina tikkaille. Päivittäin käytettävät tavarat sain niihin. Myös kattilat laitoin isompiin koreihin, jotta en tarvitse kontata niitä takaosasta esille.

Kaappitila riittää hyvin, kun poistin muutossa paljon astioita. Käden ulottuvia kaappeja on vähän pienessä keittiössä. Jää-, pakastinkaappi, liesi ja tiskikone ja jätevaunu vievät paljon tilaa. 

Nyt alkaa kaapit toimia, kuten haluan ja kiipeily vähentyi.

Timanttimaalauksen sain tehtyä ja pari kanavatyötä odottaa kaapissa ( sain lahjaksi ). 
Normaalit kotihommat vie jo minulta paljon aikaa ja ruuanteko joka päivä. Alan olla jo niin hidas ja usein myös väsynyt. No pärjäämme vielä, vaikka siivooja olisi tosi helpottava juttu. Katsellaan ja mietitään.
Ruokakaupassa käyn kerran viikossa ja muualla en sitten ole käynytkään. Nyt narraan, kävin mä kampaajalla. Ehkä kesällä kaupungissa käyn tai sitten en.
Käsillä haluan tehdä, kun jaksan muilta hommilta. Kun en käy missään, enkä katso töllöä (katsoin yhtä ohjelmaa, kun poika vaimonsa kanssa oli siinä) ja harvoin meilläkään kukaan käy, jotenkin on pää nollattava. Teen ja pakkaan kaappiin. Jos joku haluaa, saa ottaa.
 

Saimme synttärikutsun, jospa jaksaisi mennä. Kutsukin jo ilahdutti, katsellaan tilannetta aikanaan.

Voikaa hyvin! Kohta on kevät ja aurinkokin voi näkyä, sitä odotellen. Palaillaan taas ja kiitos teille siellä jossain! <3

4 kommenttia:

 1. Niin se taas talven selkä taittui ja kevääseen päin mennään. valo lisääntyy päivä päivältä. Se piristää mukavasti <nyt on ollut harmaita päiviä mutta vielä sieltä paistaa ja se on riemukas tunne.
  Toivon sinulle hyvää kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mummeli! Harmaata on ollut ja aurinkoa on ikävä.

   Poista
 2. (enkulinkäsityöt)
  Oletpa ollutkin ahjkerana. Minunkin pitäisi siivota astiakaapit toimiviksi. Jotkut kattilat ovat ihan lattian rajassa ja pitää ukkeli huutaa apuun, että saan kaapista ulos. Pääsen toki alas, mutta en ylös (keinolonkat kun on molemmin puolin)
  Ihana tuo timanttityö. Ristipistotkin on kivoja tehdä. Minullakin noita tekemättömiä on kaapissa inspistä odottamassa.

  VastaaPoista