lauantai 30. maaliskuuta 2024

Lankalauantai

Hyvää pääsiäistä kaikille miehen syntymäpäiväkukan ja mun ostamien keväisten kynttilöiden kera!
 
Narsissin sain naistenpäivänä ja se on nyt jo ulkona ilahduttamassa.


Pieni neiti kesäheinä, tonttutyttönen tuli huppari ja pari pientä vaatetta kainalossa ja halusi mummon tekevän kettu rooliasun.
Mummolla meni sormi suuhun ja muutaman päivän sain miettiä asiaa. Itsellä ei enää kankaita tai muuta tarvikkeita varastossa. Ompelulankoja löytyy eri värejä ja ompelukone. Muut olen lahjoittanut pois jo ennen tänne muuttoa. Nythän jo säilytystila rajoittaa tavaroiden määrää. 
Tuollaisen sain aikaiseksi. Toivottavasti neidille kelpaa, Nyt taitaa olla rooliasu ikä käsillä, kun seuraavakin on jo toiveissa.
Tein kasvot huppuun, kun näin sellaisista kuvia netissä.

Nyt minulla on pöydällä kanavatyö ja timanttimaalaus. Sain ne tuliaiseksi ja ne ovat rauhoittavia tehdä. Kirja on myös pöydällä pitkästä aikaa. Toivottavasti saan mieleni rauhoittumaan lukemisen ääreen. 

Leivoin hiukan miehen synttäreille ja onnistuinkin jotenkin. Gluteenittomuus on hiukan hankala leivonnaisissa, ainakin hiivataikinoissa. Jospa oppisin senkin!

Meillä pyhät menee samoin kuin arkikin. 

Kaikkea hyvää kaikille!


2 kommenttia:

 1. Ihana kettu-rooliasu. Mitäpä mummo ei lapsenlapselleen tekisi.
  Minustakin on vaikea leipoa gluteenitonta. Makeat onnistuu jotenkuten mutta leipä lässähtää aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan ketussa aika tekeminen, kun ei ollut kaava. Saaja oli tyytyväinen ja se on tärkeintä. Gluteenittomassa on erilainen koostumus ja ei tahdo miehelle maistua. Yritän leipoa edes hiukan, kun se tuoksu on aina niin hyvä.
   Kiitos enkuli kommenteista! <3

   Poista