perjantai 27. tammikuuta 2023

tervehdys pitkästä aikaa

 

Aurinko valaisi naapurin taloja pitkästä aikaa ja sain mut kaivamaan kännykän taskusta kuvaamista varten.

Aidan vieressä melkein häikäisi. 
Lumikasan vieressä on tosi liukasta. Etupiha on onneksi hiekoitettu hyvin, jotta saa roskat vietyä ja postin haettua. Muuten tuo liukaus on valitettavasti pitänyt mut aika hyvin sisällä. Välillä sataa vettä kohisten ja sitten taas lunta jäätikön päälle. Ruokakaupaan on välillä mentävä usein  autolla. 
Taudit on selätetty jo melkein, no väsymystä jäi. Nyt odotellaan pitävämpiä kelejä, että pääsisi ulos muutakin kuin takaovesta kurkkailemaan.

Mukavaa loppukuuta ja viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Kyllä on ihanaa kun päivät pitenevät ja kevät lähestyy kohisten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevättä odotan tosi hartaasti, jos se edes piristäisi.

   Poista
 2. Nastakenkien ja kävelysauvojen turvin köpöteltiin tänään äitini kanssa hyvin hidastahtinen kävelykierros. Oli vaan ihan pakko päästä ulos, kun oli niin kaunis päivä. Ihana tuo valoilmiö ja kiva kuulla, että olet hyvää vauhtia toipumassa taudista ❤︎
  Kiitos ja sinne teille myös mukavia tammikuun viimeisiä päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen seisonut takapihalla aina sään salliessa ja hengitellyt. Jospa kohta pääsisin käpyttelemään kaduille, kun pito paranesi.

   Poista
 3. Nyt on ollut tosi liukasta, nastakengillä kyllä pysyy pystyssä sen pienen lenkin minkä muuten pystyn liikkumaan. Himmu pitää kuitenkin ulkoiluttaa. Kyllä meidän nyt pitää olla varovaisia liikkuessa.
  Oikein hyvää tammikuun loppua, päästään sitten jo helmikuulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ollaan jo kevättä kohti menossa ja pian taas jalka ei luista pihallakaan.

   Poista
 4. On kyllä ollut hurjan liukasta viime päivinä. Yhtenä päivänä oli niin liukasta työpaikan pihalla, että jäätiin iltapäivästä lasten kanssa sisälle, ettei tule kaatumisia.
  Ihanaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista