torstai 5. tammikuuta 2023

Hyvää loppiaista!

 

Joulu meni ja joulukukat vielä kukkii. Muut koristeet jo korjasin pois, mutta kausivalo on vielä ikkunassa. Loppiaisen jälkeen pakkaan senkin pois. Olohuoneen ikkunassa on patteritähti ja se saa jäädä vielä hetkeksi. Onpahan joku valopiste, jos sähkökatkoksia tulee.

Vuosikin vaihtuu ja lyhdyissä oli meidän ilotulitteet. Pauke kuului ja nähtiin muutama valoilmiö taivaalla. Meillä kahdella oli kunnon bileet: tulitteet naapureilla ja meillä lyhdyt.
Lunta olemme saannet moneen otteeseen ja välillä on ollut tosi liukasta. Pakolliset kaupat, roskan viennit on hipsuteltu ja pystyssä on pysytty. Kerran käveltiin miehen kanssa kaupassa ja olipa tosi kiva, kun ei ollut liukasta. Muutama kuukausi vielä ja saa kävellä pitävällä alustalla. 

Taudista olen selvinnyt, no lorvikatari jäi päälle, ruoka maistuu taas. Olisihan tuota voinut paastota muutaman kilon, kymmenen, pois. Kun potkii itseään pepulle, tulee edes kotihommat tehtyä. Väsymys ei vaan meinaa helpottaa. Mieskin oireili hiukan, mutta onneksi levolla meni ohi. Vanhuuskin tekee kai saamattomaksi ja aina muutama paha päivä tulee kummallekin eteen.

Oikein hyvää ja antoisaa tämän vuoden jatkoa kaikille! Ja mukavaa loppiaista ja viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Meillä on myös tiet peilijäällä. Mietin jo potkurin hankkimista.
  Onneksi kevät tulee kohta.
  Voisin horrostaa talvet ja herätä keväällä kun aurinko paistaa
  Mukavaa Loppiaista sinulle

  VastaaPoista
 2. Päivä kerrallaan kohti kevättä ja pitävämpiä kelejä.

  VastaaPoista
 3. Täällä on pakkasia pidellyt nyt pari päivää. Ihan jo kaipailen keväisempiä ilmoja, mutta kai tätä talvea pitää vielä pari kuukautta jaksaa. Ihanaa loppiaista ja viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet lumet sataa niskaan ja jäätiköt luistaa kengän alla ennen kevättä, mutta onpa jotain odotettavaa.

   Poista