keskiviikko 14. syyskuuta 2022

Valoja ja kukkia

 

Ostin pari aurinkokenno valaisinta takapihan pöydälle omaksi iloksi. Sähköjuttuja en hankkinut tässä maailman tilanteessa ja vanhassa kodistakin niitä voi hakea. Katsellaan tilannetta ja haetaan, jos tilanne sen sallii. Kaipasin vaan tuonne pientä piristystä.

Poika palkittiin nuorena yrittäjänä ja minä äitinä sain kukat. Oli niin komea kimppu, että kuvaan ei mahtunut. Ruuankin sai syödä kuin puu varjossa ja vieläkin osa tuosta on maljakossa. Olen otettu kunniasta saada tuo kimppu, kiitos.
Kävimme ostosreissulla katsomassa vävyn hautaa, joka oli saanut kiven. Hautausmaa oli niin kaunis. Saimme taas suru-uutisen. Tämä elämä on luopumista rakkaista, sielunmaisemasta. Nyt on vielä pakko jättää hautajaisetkin väliin, kun meille matka on liian pitkä. 
Tyttö aina totesi, että etu-ovemme on autio ilman kukkia. No oli meillä lyhty ja iso nimikyltti, mutta nyt on myös kukkia. Kauppareissulla löysin ison ruukun ja siihen syysväriä.

Elämä on kotihommia, jotka vie joka päivän enemmän aikaa. Lepohetkiä tarvitsemme molemmat enemmän, mutta sitähän vanhuus on. Hiljaista hissuttelu aamusta iltaan ja onneksi meitä on kaksi. Syyskuu on jo puolessa, joka tuntuu uskomattomalta. Kynttiläkausi on jo alkanut ulkona ja pari tuikkua poltin jo sisälläkin.

Mukavaa syksyn jatkoa kaikille lukijoille!


7 kommenttia:

 1. Onnea sinulle poikasi saamasta tunnustuksesta! Kauniit kukat sait .
  Toivon hyvää syksyä, tätä pimeää aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mummeli!
   Elämässä on aina pieniä ilojakin.

   Poista
 2. Onnittelut pojan saamasta tunnustuksesta. Kauniit kukkaset olet saanut ja istuttanut. Minäkin mietin ostaa parvekelaatikkoihin kanervia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos enkuli! Kukkia on kiva saada, vaikka useimmin joutuu ostamaan ihan itse.

   Poista
 3. Ihanat kukkaset nyt teidän ovella. Osanottoni suru-uutisiin, elämä on hauras <3
  Kaunista loppuviikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Suru-uutisia tuntuu tulevan koko ajan, no elämä on...

   Poista