tiistai 23. elokuuta 2022

elokuun värejä

 

Sain heinäkuussa nämä kaksi kukkaa. Niiden värit sointuu yhteen niin hyvin ihan satumalta. Ja ne ovat vielä hengissä ja kukkivat niin komeasti.

Eilen katselin värimaailmaa ikkunasta ja innostui ulos kuvaamaan. Jo meidän kujalla taivas loisti puiden takana.
Autotallin nurkalta ilmestyi näin komea näkymä. Jospa olisin jaksanut rannalle asti, olisi ollut varmaan kaunis näkymä.
Meidän kuja toiselta suunnalta. Meidän ovi on melkein perillä, tuossa kellertävässä kohdassa.
Elokuu on loppupuolella ja syksyn tuoksuja on jo ulkona. Lämmintä on ollut. Mä olen nauttinut, kun saan ulkona vaan istuskella. En jaksaisi enää noin kuumassa tehdä mitään tai matkustella. Sisällä meillä on viileää, kun kaihtimet on kiinni ja ilmalämpöpumppu viilentää tarvittaessa. Yöt alkaa jo olla viileitä eli silloin voi tuulettaa ikkunoista.
Koti on ihan kiva ja toimivakin meille. Ulkomaailmaan en ole vielä jaksanut tutustua, no ruokakaupan tiedän. Nuorena muutto on mahdollisuus, seikkailu, alku uuteen, mutta tässä iässä ihminen ei enää sopeudu uuteen nopeasti. Eli opetellaan kaikkeen hiljakseen ja nautitaan pikku asioista.
Mukavaa jatkoa ja kiitos, kun jaksatte lukea mun höpinöitä!


9 kommenttia:

 1. Olet ihan oikeassa, on eri asia tehdä muutoksia elämään kun on jo ikää. Minä täällä jo kipuilen tästä kodista muuttoa, vaikka ei vielä vuoteen ainakaan olla muuttamassa minnekään :)
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Yllättävän paljon aikaa varattava sopeutumiseen, mutta hiljaa hyvä tulee.

   Poista
 2. Upeita elokuun värejä, niin kukissa kuin taivaalla ❤︎ Täällä edelleen totutellaan ajatukseen, että nykyinen koti myydään. Surettaa myös kaunis, suojaisa piha terasseineen, kukat, marjat, kirsikat ym. kasvit, jotka itse olemme istuttaneet ja niistä satoa poimineet joka vuosi talven varalle. Ihanasta, puulämmitteisestä saunasta luopuminen kirpaisee erityisen paljon. Itkut on vaan itkettävä, mutta uskon ja luotan, että ajan myötä asiat alkavat näyttämään taas valoisammilta.
  Ihanaa elokuun viimeistä viikkoa sinulle ❤︎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaipaan järvimaisemaa ja kaikkea ilmaista ruokaa, jota saimme pihalta ja lähimetsästä. Nytkin ranta on lähellä, mutta siellä on aina muitakin. Äänimaailmaan täytyy myös tottua. Nyt tuntuu, että en kuule ajatuksiani ja olen ihan kadoksissa. Onneksi koti on kiva ja emme ihan toisiimme törmää. Tottumista ja opettelua hiljalleen.
   Kiitos sinulle Ansku ja voimia tulevaa! Tässä vaiheessa elämä taitaa olla yhtä luopumista.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Taivas antanut paljon väriloistetta viime aikoina iloksemme.

   Poista
 4. Onpa kauniit elokuun värit. Upeat kuvat.

  VastaaPoista