perjantai 15. heinäkuuta 2022

Taivas näkyy täälläkin

 

Etupihaa kaktuksien takana

Aurinko laskee täälläkin ja taivastakin näkyy
Kauppamatkalla ajelimme katsomaan maisemia muutaman kilometrin päästä. Meillä on ranta muutaman sadan metrin päässä, mutta se on vielä kuvaamatta.
Joku kukkakin on pihalla. Nimenkin jo kuulin, mutta unohdin.
Takapihalla on kiva salapolku. Sieltä kautta saa ruohonleikkurin pihalle ja muutakin pihajuttuja.

Aika on mennyt nopeaan. Koti alkaa olla kunnossa, järjestelty ja siivottu. Ikkunoita en jaksa pestä, vaikka likaiset ovatkin. Kaihtimet peittää hyvin, jos syksyllä jaksaisi pestä. Tyttö laittoi jo verhot paikalleen ja me ostimme muutaman maton, jospa kaikuminen loppuisi. 

Rahaa on palanut ihmeen paljon muuton yhteydessä. Ison talon asiat ei vaan sovi enää tänne ja tänne oli sitten hankittava uusia. Nyt vasta olen jaksanut tehdä ruokaa, kun tuo järjestäminen vei kaikki voimat, eli ruokalaskukin kasvoi kummasti. Kukkia olisin halunnut pihalle, mutta ehkä ne jo unohdan.

Pari päivää väsymys on painanut ja aika on mennyt levätessä ja pikku hommissa. Nyt on hyvä hetki hiukan vetää henkeä ennen loppukuun hulinoita.
Mukavia keskikesän päiviä kaikille!

4 kommenttia:

 1. Olisiko tuo kukkiva pensas keijuangervo. Minulla oli samanlaista pensasta meidän edellisessä kodissa. Kaunista on siellä uuden kodin ympäristössäkin.
  Ihanaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Angorvo taisi olla myös tytön mukaan. Minä ja mun hyvä muisti, joka usein pettää. Kiitos Outi, samoin sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kauniilta näyttää uuden kodin kuvasi ☺
  Hyvää viikonloppua Marketta ♥

  VastaaPoista