sunnuntai 10. huhtikuuta 2022

talvi pitää otetta isolla kädellä

 

Lunta on sadellut

Aurinko on pilkistellyt
Ja taas on satanut lunta, no välillä räntää ja vettäkin
Aurinko on muistanut joskus kauemminkin kera yö pakkasten
Tytön vaunuun ilmestyi tänään kiva verho. Se odottelee siinä, jos tyttö ennättäisi pääsiäisen aikaan tänne.

Yöpakkaset ovat pitäneet huolta, että kevät ei täällä ole paljoa edennyt. Lumikinokset ovat kiitettävän korkeita vieläkin. No kaikki aikanaan.

Tavarakaaosta käyn voimien mukaan läpi ja roskapussit täyttyy. Asiat etenee omalla painollaan, mutta kaikki on vielä auki. Mummon pää hyrrää yöt ja päivät, kun ei tiedä vastauksia. No kaikki aikanaan ja hiljalleen. 
Lapset käy piristämässä, mutta ystäviä kaipaan. Minun syy, kun ei ole ollut voimia ystäville. Nämä pari viimeistä vuotta on vaan olleet niin rankkoja meidän perheen sisällä, että en ole jaksanut kutsua ketään tai mennä minnekään.

Menemisestä puhuen, ruokakauppaan yritän ensi viikolla jaksaa. Mies on käynyt yksin ja minä kerran kuussa. Juu säästöä on laittaa mies yksin, mutta pakko välillä täydentää varastoja, jotta lapsillekin on tarjottavaa.

Kiitos, jos jaksat täällä piipahtaa! Mukavaa pääsiäisviikkoa kaikille! Voikaa hyvin!
Molla

4 kommenttia:

 1. Minunkin mieheni käy lähes aina yksin kaupassa, hän kun kaikki ostokset maksaakin. Minä täällä edelleen vaan yritän kuntoutua ja kerätä voimia, että saisin edes jotakin järkevää aikaiseksi. Hanget hupenevat hitaasti, mutta enemmän toivon kuitenkin jäiden lähtöä, jotta päästäisiin "kelluvaan kesäkotiimme" viettämään valoisia kevätpäiviä.
  Toivon, että tyttärenne pääsee tapaamaan teitä pääsiäispyhien aikana. Oikein hyvää ja herkullista pääsiäisen aikaa, sekä valoa ja iloa sinne luoksenne ❤︎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä menot menee suunnilleen puoliksi, kun mä hoidan kaikki pankkiasiat ja kaupassakin yritän maksaa osuuteni.
   Eka kerta, kun en kamalasti odota kevättä. Kevät on täällä ihana, mutta missä me se nähdään? Mullakin niin paljon terveydellisiä haasteita kaiken muun lisäksi. Mutta eteenpäin mennään, ja ystävät täällä antaa voimia.
   Sulle parempia päiviä ja aurinkoisia päiviä! Kohta pääsette kellumaan aaltojen päälle <3

   Poista