maanantai 6. joulukuuta 2021

Hyvää itsenäisyyspäivää!

 

Kynttilä palaa pöydällä itsenäisyyden kunniaksi ja äidin muistolla. Äiti menehtyi 34-vuotta sitten ja tämä päivä tuo niin paljon muistoja mieleen.

 

Eilen illalla oli 24 astetta pakkasta ja tämä aamuna -7 astetta. Terassin ikkunat olivat saaneet kuurankukka koristuksen.
Aurinko jaksaa pilkistellä välillä pilviverhon takaa. 

Sain lisättyä mattoja lattioille, kun pakkanen alkoi kiristyä. Pakastimet myös sulatimme. 
Poika piipahti ja nosti joulukoristelaatikon alas, jospa laittelisin muutaman koristeet jo esille.
Kun käymme kaupassa, voisin ostaa torttutaikinaa ja paistaa muutaman tortun. Siitähän tulisi tuoksua ja kahvin kanssa herkkua. Näillä " suurilla" ahkeroinneilla odottelemme joulua täällä.

Mukavaa joulukuun jatkoa kaikille!


5 kommenttia:

 1. Rauhaisaa itsenäisyyspäivää sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Täällä palaa sinivalkoiset kynttilät edesmenneen sotaveteraani ja -invalidi isoisäni Niilon, sekä itsenäisen isänmaamme kunniaksi. Tulimme juuri siskoni 50-vuotispäiväkahveilta ja tästä eteenpäin illan ohjelmassa linnan juhlia ja saunomista.
  Oikein hyvää itsenäisyyspäivää sinne teillekin 💙 ja mukavaa joulukuun jatkoa 💙

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku!
   Meilläkin palaa kynttilät miehen isän ja mun ukkien muistoksi, jotka taisteli meidän puolesta. Elämä jatkuu ja muistot ovat rikkaus.

   Poista
  2. Sydämellinen kiitos kaikille itsenäisyytemme puolesta taistelleille, uhrauksia tehneille ja jopa elämänsä sen puolesta menettäneille 💙 Muistot todella ovat rikkaus. Ihanaa illan ja viikon jatkoa teille 💙

   Poista