lauantai 8. joulukuuta 2018

hämärän lauantain ajatuksia
Saimme hiukan lunta ja mies pääsi lanaamaan. Välillä on melkein kaikki sulaneet ja vain jäätikkö jäi, mutta nyt taas sataa lunta.
Tässä on pieni pala sorsaa, jota maistelin joku ilta seuraavan päivän ateriaa varten. Mies metsästi aikoinaan paljonkin, mutta nyt ei se ole täällä oikein mahdollista. Saimme tuliaiseksi pari sorsaa ja ne olivatkin maittavia.Valmistusta hiukan jännitin, kun niin harvoin saan tätä herkkua enää tehdä. Vaikka itse sanon, oli tosi hyvää.
Naapurimökkiläiset piipahtivat tuomassa joulumuistamiset. Hiukan aina sivusilmällä talven mittaan heidän mökkiään katselemme, kun he eivät talvella siellä oleskele. Kesällä emme onneksi sinne näekään. Ilahduttaa huomata, että emme heitä häiritse.

Tontutkin heräsi jo ja muuttivat tuvan hämärimpään nurkkaan. Tontut on niin salaperäisiä, että kuvaaminenkaan ei onnistu....ainakaan mulla ja mun kameralla.


Muutama kuva mun puulinnuista ja muusta keittiön rannanpuoleisesta ikkunasta illanhämärissä. Kuvissa näkyy taustalla rannanvalot ja viimeisenä työhuoneen ikkunasta valot.

Pimeää on melkein koko ajan. Jos oikein on oikeana aikana ulkona, näkee hiukan valoa. Onneksi kohta alkaa taas valon määrä lisääntyä.

Kaikille hyvää joulukuun jatkoon!
Joulu tulee ihan ilman, vaikka ei kaikkea jaksa, saa. Nautitaan, ei hössätä!

2 kommenttia:

  1. Tontut ovat aika salaperäisiä ja eivät totta tosiaan tykkää kuvaamisesta saatikka salamavaloista ;) Rauhaisaa sunnuntaita teille.

    VastaaPoista