lauantai 2. kesäkuuta 2018

juhlissa kotokotona tai oikeastaan veljen luona

Muutama kuva veljenpojan ylioppilasjuhlista

Tarjoilut olivat maittavia ja sopivia juhliin, joissa vieraat piipahtavat ja usein matkaavat seuraavaan paikkaan. Tarjolla oli erilaisia salaatteja, piirakoita, leipää, savukalaa, kinkkua, hedelmiä ja kasviksia. Juomana vettä, kotikaljaa ja louhisaaren juomaa, jotta oli myös onnittelumaljassa. Raikas, hyvä myös janojuomana näin helteisenä päivänä. Sitä oli myös juhlijan vanhempien häissä. Oikea perinnejuoma heillä.


Kakut olivat komeita ja myös ruokarajoiteet oli huomioitu. Pullakranssin oli tehnyt 8-vuotias nuori neito. Mikä taito nuoressa tytössä, vau.
Ruusuja oli jo alkupäivästä iso nippu. Taustalla näkyy muuten mun kirjaileman taulu. Miten lie sattunutkaan.
Korttejakin oli paljon. Lähemmäksi en päässyt kuvaamaan häiritsemättä sisällä ruokailijoita ja sitähän en halunnut.Täytyihän pihaakin ruokailun lomassa kuvailla. Piha on vanha ja isojen lehtikuusien varjostama. Lehtikuuset kärsivät paljon Asta-myrskyssä, mutta ovat silti pihan kruunu.

Talokin on vanha, mutta veljen perheen kunnostama. Minäkin olen tuossa talossa asunut muutaman vuoden viimeisinä kouluvuosina. Vanhassa talossa on aina oma tunnelma, josta pidän paljon. Meidänkin maja alkaa jo olla vanha, mutta tähän verrattuna vasta esieini.

Tämä juhla olikin varmaan viimeinen tämän kaltainen juhla, kun tämä sukupolvi on juhlansa juhlinut. Seuraavaan menee vuosia, jopa kymmeniä.

Onnea vielä kaikille valmistujille ja ylioppilaille!

Ja erityisesti onnea mun tytönpojalle, joka täyttää huomenna 20 vuotta! <3 p="">

Hei kertokaa, miten lapsenlapsi on 20 vuotta, kun mummo on nippanappa 25 vuotta? Hymm, onkohan multa joku vuosi mennyt ohi? ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti