maanantai 19. syyskuuta 2016

Piristystä kotiin Via Paulasta, Varkaudesta

Viikonloppuna sain kutsun tutustumaan uuteen sisustustuote kauppa ja stailauspalelut Via Paula liikkeeseen Varkauteen.
Olin jo Facebookissa tutustunut kauppaan ja huomasin myös verkkokaupan avautuneet. Olin utelias näkemään kaupan myös livenä.

 Kauppa oli pieni, mutta hyvällä maulla tavarat oli saatu esille.Keskilattialle oli stailattu pitkä pöytä, josta sai hyvän kuvan, kuinka eri tavarat asettettuvat omalle kotiin. Yläreunassa näkyy palvelualtis kaupan omistajatar. Hänellä sai hyviä vinkkejä myös omiin stailauksiin ja tuunauksiin.

Myynnissä oli lyhtyjä, kynttilöitä ja valosarjoja, jotka kuuluvatkin syksyn juttuihin. Rasioita ja purkkejakin oli monenlaisia. Muutama purkki jäi ajatuksiin. Ehkä ajattaa uudestaan Varkauteen, koska niistähän on aina pienoinen pula kotona.

Kivoja viinilaatikoita ja nuo sulatkin löytäisivät paikanssa meillä ja avainnaulakko ja...ja
Sisustutyynyissä oli valinnanvaraa ja nuo huovat oli aivan unelmanpehmeitä.
Pidin myös noista betonienkeleistä  ja tuo soikea lyhty oli aivan mainio. Kapeana se sopisi myös pöydälle, vaikka kukilla somistettuna vaihteeksi  (omistajan vinkki) ja tietysti kynntilöillä.
Noin pienessä tilassa tavara vaihtuu  ja kannattaa käydä paikan päällä usein. Myös verkkokaupassa kannattaa vilkuilla, koska uskon sielläkin valikoiman laajenevan koko ajan.

Omistaja tekee myös stailausta vaikka kotonasi tai somistaa juhlapaikan puolestasi. Olen saanut nähdä hänen stailauksiaan muutamassa juhlassa ja ainakin minä olen niistä pitänyt. Samoin kukkasommitelmat ovat näyttäviä.

Toivomuksiakin saa varmaan esittää, jos on joku määrätty mielessä.

 En ole tämän paikan kanssa yhteistyössä, vaan kirjoittelen ihan omasta halusta. Tuttavamme järjesti meille mahdollisuuden tutustua tähän paikkaa. Haluan myös antaa näkyvyyttä uusille yrittäjille myös täällä kauempana Suomessa. Aina ei ole tarvitse ajaa kauaksi, kun lähellä löytyy.

Ai ostinko mitä? Vielä kysytte, eihän tuollaisesta paikasta muuten voi poistua. Kynttilöitä tottakai ja korkea lasijuttu. Se on varmaan tarkoitettu kynttilöille, mutta mulla oli muua ajatus mielessä. Kuvailen myöhemmin ostokset ja ideat.

Piipahtakaa Via Paulassa hakemassa uusia ideoita syksyä varten.Via Paula
Kauppakatu 32
78870 Varkaus
+358 400 905 451

http://viapaula.omaverkkokauppa.fi/
6 kommenttia:

 1. Oi mikä ihana aarrekauppa. Ukkoni ei kyllä laskisi minua tuonne ollenkaan :D

  VastaaPoista
 2. Hih, olihan se aika karkkikauppa. Mulla oli mies mukana, eikä edes kommentoinut mun ostoksia. ;)

  VastaaPoista
 3. Kaikkea kivaa näyttää olevan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki ihana ei edes mahtunut kuviin ja koko ajan tulee uutta. Vaarallinen paikka ;)

   Poista
 4. Voi jukra, vai kävit Varkaudessa etkä kertonu mitään, olis voitu tavata! Mä en muuten oo vielä löytäny tuota kauppaa, oon yrittäny tsiikata, kun ajelen Kauppakatua, mutta ei ole näkynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Autosta hiukan vaikea bongata, kun on hiukan ulompana kadusta, mutta osoitteella löytyy. Kannattaa piipahtaa katsomassa, mitä kivaa justa silloin on.
   Pyhänä piipahdimme vieraidemme kanssa ja saimme kutsun myös tutustumaan kauppaan. Kävelimme takakautta, kun lähellä olimme. inakin parkkipaikkoja talojen takana oli paljon.

   Poista