torstai 15. syyskuuta 2016

En mie laiska ole, vaan hiivatin saamatonSe vaan on hyvä, kun huhtikuussa tehtyjä kortteja on varastossa postaamatta. Näin syksyisin mun aika menee haaliessa ja säilöessä. Välillä on pakko siivotakin kotona, että sisään mahtuu. Siinä sitten unohtuu kaiken kuvaaminen ja tallentaminen. Instgramiin muutama kuvan olen sentään saanut ladattua. Sekin vaan mulla temppuilee ja jo toisen kerran sain sen kännyltä poistaa ja asentaa uudestaan, houh.
Nyt täytyisi jo aloitella syksysiivousta. Ikkunanpesu se inhokki homma olisi taas kohta edessä. Olisiko siellä ruudun takana joku halukas tekemään sen mulle? Kahveet tarjoaisin ja seuraan tarjoaisin ja voisin pullaakin leipoa ja omppupiirakkaa olisi pakkasessa. Miten olisi, kuka ilmoittauttuu? ;)
Pakko nuo on kohta pestä, kun ei voi ikkunan läpi enää kuvata. Kuten tunnettua, minähän kuvaan usein työhuoneen ikkunasta monet rantakuvat. Tuo ranta, kun on tuossa nenän edessä koko ajan.
Väsymys alkaa todella painaa päälle, mutta jaksettava on vielä hetken ja sitten taas toivottavasti ennättää leikellä ja liimailla edes hiukan. Joulukorttejakin voisi alkaa tehdä,  vaikka hyväntekeväisyyteen jos ei muuta.
Miten ennen sai kaiken tehtyä? Kai sitä on nykyisin vaan niin laiska, eikun saamaton, kun kaikki kasaantuu.
Huomenna on perjantai, auts. Aika menee kuin iltamista, vai miten se sanonta meni.
Aurinkoisia syyspäiviä kaikille!3 kommenttia:

 1. Hih, sitä saamattomuutta on nyt liikkeellä, enkä minäkä laiskaksi tunnustaudu. Lasit, siis ikkunat olis tääläkin pesun tarpees, mutta .....
  Antoisaa loppuviikkoa ja viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkkaapa blogiini, Sinulle on sielä haaste ☺

   Poista
  2. Kiitos ma-te, käyn kurkkaamassa.
   Vertaistuki aina lohduttaa *hali*

   Poista