lauantai 16. elokuuta 2014

16.8 aamusta iltaan

 Aamu koitti taas sumuisena ja pakkohan se oli kuvata. Sama maisema mun työhuoneen ikkunasta, mutta aina se jaksaa mua innostaa.
 Mustikat olemme yleensä saaneet aivan tontin vierestä, mutta ei tänä vuonna. Ystävä jo toi tuliaisiksi muutaman pussin. Mies ehdotti metsäretkeä tänään ja innolla olin lähdössä, vaikka mun keräämiset ja kulkemiset on vähäisiä. Ajoimme aika kauas ja olihan niitä mustikoita = isoja, mutta harvassa. Keräilin ja kuljin hijakseen ja vautsi kantarelli, mun eka tänä vuonna. Löysin muutaman ja mies sai herkutella illalla. Oon mä onnessain. Saatiin me mustikoitakin muutama litra; mä hiukan ja mies enemmän.

 Sadetta saatiin pieniä kuuroja päivän mittan, mutta illalla järvi loisti ilta-auringossa. Ja taas kuvasin vaan ikkunasta.

Mietin tänään, mistä kaikesta jään täällä pois. Ihanista kirppareista, messuista, kamujen tapaamisesta, kun kaikki tapahtuu ihan muualla. Mutta onhan mulla kaikki. Tämä maisema, marjat, sienet ihan käsillä. Ja voihan tehdä kaikkea vähemmästäkin. Luovuus antaa vaan rajoja.

Kun muistaisin iloita, mitä mulla on ja unohtaa kaiken muun. Ja mullahan on niin paljon kaikkea.

Suloista sunnuntaita kaikille!


8 kommenttia:

 1. On kyllä ihanaa huomata kaikki se, mitä ympärillä on. Itse nautin olostani, paikkani elämässä on niin hyvä. Vaikka elänkin aika vaatimattomasti tuon Himmun kanssa niin olen osaani hyvin tyytväinen. Elämä on ihanmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noin, oma paikka ja oma hyvä elämä. Nautitaan siitä joka päivä.
   Kaikkea hyvää sinne mummeli!

   Poista
 2. nauti! Noi maisemat on semmosia,ett niitä kannattaa aina katella ja ihmetellä :) syksyä näkyy jo koivuissa,ku lehdet kellertää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautinkin. Täytyy vaan välillä muistuttaa itseään, kuinka onnekas on kera kipujenkin.

   Poista
 3. Ihana Molla, ihanat pohdinnat ja kauniit kuvat!
  Me lähdetään täältä kaupungin hälinästä maalle etsimään juuri tuota, ja koitetaan opettaa lapsille kanssa. Tosin mustikoita ei ole pakkaseen saakka saatu, kunhan kykitty suoraan suuhun ja vähän muffinsseihin. :)
  Nauti elostasi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina!
   Kun vaan aina muistaisin, kuinka onnekas olen.

   Poista
 4. Wautsi wau, sulla on kyllä ihan luvattoman upeat maisemat työhuoneesi ikkunasta! Ihania kuvia!!!

  VastaaPoista