maanantai 12. maaliskuuta 2012

saisiko uusia ajatuksia

Vesi tippuu räystäiltä. Välillä paistaa aurinko ja sitten taas muutama tippa räntää. Yleensä kevät on minulle voimaa antavaa aikaa, mutta nyt.....
Hyllyssä on niin monta lukematonta kirjaa, avaamatonta ajatusta. Olisiko nyt aika lukea niitä, onko minulla oikeus vaan istua ja lukea? Ehkä pääsisin niiden avulla toiseen aikaan ja todellisiin ongelmiin. Onko minulla liian helppoa, kun en enää innostu mistään. Jospa taas saisin tuon lukemisen innon takaisin ja saisin happanevaan päähäni uusia ajatuksia. Ajatuksia ajasta, elämästä, kaiken voittavasta hyvyydestä. Antasin ajatuksien juosta kevättuulen vietävänä ja palaisin tuulettuneena takasin. Ehkäpä.
Oikein keväistä viikon alkua kaikille! Auringon säteitä lähettelee Molla majastaan!

3 kommenttia:

 1. Joskus tuntuu, että se voikin kääntyä voimia imeväksi ja lamaannuttavaksi tuo kevään mahti. Sille asettaa ehkä turhan isoja odotuksia ja niin on pettymys valmis.
  Toisaalta, valo on vahva positiivinen voima eikä mikään niin raikasta ja puhdista kuin keväinen tuuli...itse luotan kuitenkin sen voimannuttavaan vaikutukseen - tulee se!

  Mukavaa viikkoa!

  ps. vasta löysin blogiisi enkä vielä ole kaikkeen tutustunut, mutta lukijaksi liityin kun vaikutti niin mukavalle

  VastaaPoista
 2. Keväässä on tosiaan puolensa ja puolensa.. mutta lukeminen kuullostaa hyvälle! Mun blogissa olis sulle muuten tunnustus! :) Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Tuulenpesän tinttamari lähettelee säteitä takaisin Mollan majaan!
  Joskus saa ihan luvan kanssa istua ja lukea,joten anna palaa...

  VastaaPoista