tiistai 13. maaliskuuta 2012

haastetta pukkaa

Hyvän mielen haaste 

Sain Kotomolta tunnustuksen elikkäs haasteen. Kiitos tuhannesti siitä, kiitos ja kumarrus! 
 Hyvän mielen haasteen  ohjeet menevät näin:  
Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa  (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

1. Mies tuossa rinnalla, joka on jaksanut minua vuosia ja vuosia. Elämä ei minun kanssa ole ollut helppoa, mutta aina on yhdessä noustu joka kuopasta.

2. Lapset ja heidän perheensä. Koskaan eivät ole vaihtaneet kadun puolta, jos vastaan tuleevat. Jos on kahville piipahdettu, aina on ovi avattu hymyssä. Kaveritkin on jääneet juttusille. Täälläkin aina piipahtavat, kun aika antaa myöten.

3. Koti. Tämä yhdessä tehty ja kulutettu koti on kaiken elämän keskus. Ei mikään lehdissä nähtävä, vaan elämää nähnyt ja muistoja täynnä oleva talo. Täällä saan näpertää ja toteuttaa kaikki ideani. Monen mielestä tyylitön ja uudistusta kaipaava, mutta koti meille.

4. Luonto. Viime vuosina myrskyjen takia kaikki ympärillä oleva on muuttunut paljon. Ihminen voi haaveilla ja rakennella, kasvatella kaikkea, mutta joku muu päättää mikä saa jäädä. Minä tarvitsen rauhaa ja hiljaisuutta ympärille. Puiden huminaa, lintujen laulua, veden liplatusta.

5. Ystävät siellä ruudun takana. Usein jostain blogista ja chatista saa sitä voimaa keskelle omien matalien ajatusten.

6. Se hetki, kun näkee tyhjästä paperista syntyvän kortin tai kankaasta nousee lintu tai kukka. Kun saa käsillään aikaiseksi jotain uutta ja edes itselle mieleistä.

7. Ilmassa on jo kevään odotusta. Vesi tippuu katoilta ja linnut laulaa. Odotan kesää ja sulaa maata. Sitten pääsen edes vähän aukoille ja rannalle. On lämmin ja voin istua terassilla ja kuunnella kaikkea.

8. Puhdas koti. Kun jaksan edes hiukan siivoilla ja koti tuoksuu puhtaalta. Sängyssä on puhtaat lakanat.

9. Kirjat ja lehdet. Niiden avulla voi paeta yksinäisyyttä ja saada uusia ajatuksia, uutta intoa moneen asiaan.

10. Puhelimen soitto ja joku muu kuin puhelinmyyjä. Se tunne, kun huomaa, että joku muistaa ja ajattelee.

Olen hiukan arka jakamaan näitä, kun tiedän, että kaikki ei pidä näistä.
Voisin antaa tämän jokaiselle mun listalla olevalle. Kiitän kommenteista ja huomioinnista kaikkia. Annatte mulle voimaa ja tarkoitusta päiviin.
Napatkaa kuka haluaa!

1 kommentti:

  1. OI ku ihana haaste ja tunnustus,voisin napata tämän itselleni!En kyllä ees tiiä,oonko listallasi,mutta jotenki tämä nappasi!Täytyy tunnustaa uusia asioita;)

    VastaaPoista