sunnuntai 11. kesäkuuta 2023

Matkalla juhliin ja kotiin

 

Saimme kutsun juhliin Saimaan rannalle. Ilma lämpeni ja aurinkokin ilmestyi valaisemaan juhlapäivää. Tuon parempia maisemia ei voi juhliin valita. Juhlat olivat lämminhenkiset ja tarjottavat olivat niin makoisia. Kiitos, että saimme olla  mukana!

Kortin tein meidän yhteislahjaan (Tuon laitoin vaan kiireessä hyväksyttäväksi ja paremmin jäi kuvaamatta)
Piipahdimme myös oikean Majan seutuvilla. Löysimme innokkaan koirakuiskaajan työssään. Näin koira pysyy omalla pihalla, hih.
Nuo niin tutut, mutta koko ajan muuttuvat maisemat. Vaikka uutta tulee, järvi on aina sama. Me ei enää jaksettu touhuta ja onneksi nuoremmat jaksaa. 
Tuo maisema täytyy varmaan kuvata joka kerran, kun tuonne asti jaksaa ajella. Kun yli 40-vuotta noita maisemia on katsellut, eihän ne enää mielestä lähde. 
Kotimatkalla jo melkein kotona. Tämä on jo koti, kodista puhun ja kotiin tulen. Täällä on hyvä olla tässä hetkessä, mutta muistoja saa olla ja täytyykin.

Eilinen oli kiva päivä. Ilma suosi ja tapasi taas ihmisiä. Nyt olen tosi väsynyt ja kipeäkin eli olen vaan. Ulkona on jo lämmin ja mukava istuskella lämmössä takapihalla ja muistella.

Lämpöä kesäänne ja mukavaa kesäkuun jatkoa!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanan kortin olet tehnyt. Vanhat kauniit maisemat, mutta kylläpä kuulostaa kivalta, että nykyinen koti on todella nyt kodin tuntuinen. Muistan miten mietit, että voiko koskaan kodilta tulla tuntumaan ja näin ihanasti tässä sitten kävi.
  Kaunista alkavaa viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on koti nyt ja olen niin päättänyt, järjellä. Tunne usein sanoo vastalauseita ja niistä vaan kieltäydyn. Puhun aina tästä kotina ja muun säilön omaan sieluuni.

   Poista
 2. kauniit kuvat olet matkaltanne ottanut! Niitä' on mukaba katsella sitten myöhemmin jam uistella juhlaa.
  Ihanaa kesää teille!

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia olet ottanut. Minäkin iloitsin, että valmistajaispäivänä oli kaunista. Monet juhlat onnistuivat, koska sai ulkonakin olla.
  Ihanaa kesää sinulle.

  VastaaPoista