torstai 6. huhtikuuta 2023

Kepeä pää ja pääsiäinen

 

Mie panostin pääsiäistä narsissiruukulla takapihan pöydälle. On mulla toinen etuovella. Mutta jätin kuvaamatta, että teille ei kateus iskisi ( mies maksoi kukat eli hän taisi panostaa ) Kannoin ihan itse nuo ruukut paikolleen eli ansaitsen kunnian, eikö vaan.

Eilen siivosin eli jaska imuroi ja mä pyyhin pölyt, pesin oman veskin ja luuttusin pahimmat tahrat lattioilta. Olin siis erittäin ahkera ja oikea kotienkeli. Kävimme myös kaupassa ja kannoin ihan itse pari kassia sisälle. 
Sitten annoin luovuudelle tilaa ja tein noin mahtavan koristeen ruokapöydälle. Kyllä nyt kelpaa pääsiäistä vietellä, hih.
Tänään heti aamusta karkasin kampaajalle. Olen saanut tuolta aivan ihanaa palvelua, vaikka taidan olla hiukan hankala asiakas. Kampaajan täytyy aina luoda uusi suhde ja entisen kanssa mulla oli jo melkein 20-vuoden suhde. Nyt en enää osaa sanoittaa toiveitani, mutta tämä ihana uusi kampaajani jaksaa kuunnella mua. Olen varma, että hän on mun uusi suhde. Ehkä en elä enää vuosikymmeniä, mutta onhan mulla vie aikaa uuteen kampaajan, onhan?
Nyt on kuitenkin kepeä pää ja ilolla kohti kevättä.

Tänään oli lämmintä. Istuin hetkiä takapaihalla, mies kantoi mulle tuolin, ja nautin lämmöstä.

Ihanaa ja valoisaa pääsiäisen aikaa kaikille!

Ps. Jos pyöritte täällä päin, Kerimäki, ja on tarvetta hiustohtorille, menkää https://www.kauneushuoneilme.com/, suosittelen. Ei ole maksettu mainos. Ihan ilolla maksoin kampaamomaksun itse, mutta haluan suositella silti.

11 kommenttia:

 1. Ihan ansaitusti otettu kukkakunnia :)
  Ihanaa pääsiäisen aikaa kevennetylle päälle <3

  VastaaPoista
 2. On aina hyvä, jos saa päätä kevennettyä, tavalla tai toisella ;)
  Minäkin istuin tänään terassilla ja nautin auringon lämmöstä ja lintujen laulusta. Söimme mieheni kanssa myös ensimmäisen terassilounaan tänään. Nyt nautitaan, kun kevät vihdoinkin voitti talven. Ihanaa pääsiäisen aikaa sinne teillekin ❤︎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku! Talvi on ollut niin pitkä ja valo ja lämpö tuntuu niin hyvältä.

   Poista
 3. ihanaa pääsiäisen aikaa teille sinne. nautitaan valosta ja auringon lämmöstä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mummeli! Toivon kevään myötä uusia voimia itselleni ja muille.

   Poista
 4. Pääsiäiseksi on luvattu aurinkoisia säitä joka paikkaan, joten nautitaan terassilla lämmöstä ja auringosta. Meillä on liki metri lunta ja grillaamaan ei päästä, mutta tein uunissa grillimakkaraa eilen ja mentiin ukon kanssa terassille ne syömään. Ihan tuli kevätfiilis.
  Oikein Ihanaa Pääsiäisen Aikaa Sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos enkuli! Meilläkin takapihalla valtava lumikasa. Hiukan lapioitiin, että tuoli mahtui. Saa hiukan fiilistellä kevättä.

   Poista
 5. Kiva kuulla 🤗 minäkin vasta kävin kampaajalla. Ja se on totta, että on vaikea vaihtaa. Täällä on mulle käynyt niin, että ovat jääneet eläkkeelle ja mun on pitänyt etsiä Uutta suhdetta 🤣🤔 samoin kävi hierojalle 😭 Uukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Uukka kommentista ja hyvää kevään jatkoa!

   Poista
  2. Kiitos Sinulle samoin Hyvää kevättä :-) En saanut vastattua omaan blogiin. Kiitos siis kommentistasi. Uukka

   Poista