sunnuntai 26. helmikuuta 2023

Hyvää sunnuntaita!

 

Aamu koitti aurinkoisena, mutta tuuli on jäätävän kylmää.

Lunta on kertynyt takapihalle, mutta sulaahan se taas kevään tullen.
Sain uuden toppatakin tänä vuonna. En edes muista, koska mulla on ollut uusi takki  kirppari takkea ennen. Tuo pitää tuulta ja on lämmin. Se on mun kauppatakki, roskat vien tuo päällä ja piipahdan takapihalla ja pikkulenkilläkin. 
Mies kävi autolla kaupassa ja toi meille ruusukimpun pöydälle. Ne ovat niin kauniita.

Olen ottanut tosi vähän valokuvia, kun aina olen vaan täällä kotona. Ulkoilut on vaan piipahduksia ulkona. Liukkaus on jo mulle este samoin kylmyys, juu on hyvä takki, mutta silti ei tarkene. Liikun jo niin hitaasti, että tuuli menee ytimiin. No, jospa kohta lämpö palaisi. 
Tämä talvi on mennyt akselilla ruokakauppa, roskis, postilaatikko ja lähikadut. Odotan kevättä ja rannalle pääsyä tuoksuttelemaan järven tuoksua.

Oikein ihanaa alkavaa maaliskuuta ja kevään odotusta kaikille!

5 kommenttia:

 1. Meillä on tiedossa vielä tiistaina, helmikuun viimeisenä päivänä pojan synttärit. Sitten olenkin niin valmis siirtymään keväisiin kuukausiin :)
  Ihanaa uutta viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Kauniit ruusut. Minäkin olen kuin karhu talviunillaan. Eilen tosin menin seinustalle istumaan ja toden totta. aurinko lämmittää jo. Piti vaan pukea paljon päälle ja istua paksun tyynyn päällä. Tuuli oli aikamoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa lämpöä kohta jo saataisiin, kevättä on ihana odotella.

   Poista