sunnuntai 18. joulukuuta 2022

Hyvää jouluviiikkoa!

 

Olen testannut meidän sängyt reilun viikon aikana, kuvassa makoiluun muokattu vierassänky. Minuun iski tauti. En testannut, ei ollut kotona testejä. Kuumetta en jaksnnut mittailla, mutta olotilasta päätellen, sitä oli riittävästi. Paleli, lihassärky, päänsärky, voimattomuus. Taisi olla se kuuluisa tauti viime vuosina.

Puuroa söin kerran päivässä ja vettä meni yötä päivää. Voi kertoa, että olihan tauti. Taisin silti selvitä vähällä. Joulua en laita, kun en vaan jaksa. Lakanat haluan vaihtaa, kun olen ne hikoillut niin monasti. Onhan tässä päiviä vielä. Onneksi kotona oli kaikkea tarvittavaa ja sai olla rauhassa. Mies selvisi onneksi ihan itse. Toivottavasti hän selviää ilman tautia.
Nyt kuuntelen oloa ja lepäilen edelleen. Hiukan oven raosta nuuhkin ilmaa ulkona, jos ei tunnu kuumeiselta. Uskon, että joulu tulee tännekin ihan itsestään.

Mukavaa joulunodotusta kaikille ja pysykää terveinä!

10 kommenttia:

 1. Olipa harmi kun tuon taudin sait. Sitä vaan ei koskaan tiedä minkä nurkan takan vaanii minne seuraavaksi pysähtyy. Vielä olen säästynyt mutta kuinka kauan sitä ei tiedä.

  Oikein hyviä voimia ja Hyvää Joulun juhlaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mummeli! En ollut pari viikkoon edes kauapssa käynyt ja kukaan ei meillä ja silti se jostain lennähti. Ehkä tämä tästä pikkuhiljaa helpottaa.

   Poista
 2. Viheliäinen tauti, oli sitten itse K:ta tai mitä vaan. Minäkin sairastin taas viime viikon. Oli kiva päästä tänään töihin. Hoitolapsilla oli jo ollut ikävä tätä opea :)
  Toipumista sinne <3

  VastaaPoista
 3. Nyt se tauti jyllää vähä joka puolella.
  Pikaista paranemista Sinulle ♥
  Kiitos kommentistasi blogiini ♫

  VastaaPoista
 4. Nyt on tosi paljon monenlaisia tauteja liikkeellä. Valojen ja kynttilöiden lisäksi en minäkään sen enempää joulua kotiin laita, koska perhejoulua ei tänäkään vuonna sairastumisten takia vietetä.
  Toivottavasti miehesi säästyy tartunnalta, sillä tuntuu olevan hanakasti tarttuvaa sorttia ainakin nämä meidän perheen potemat taudit. Sinulle toivotan pikaista paranemista ja oikein hyvää joulunaikaa sinne teille ❤︎

  VastaaPoista
 5. Hyvää joulua ja kaikkea hyvää vuoteen 2023 ❤️

  VastaaPoista