torstai 7. maaliskuuta 2019

aina voi muutaman lapun liimailla, jos on ihan tööt
Postaan muutaman kortin, jotka on valmistunut flunssan kourissa. Toivottavasti tauti ei tarttu kellekään näiden välityksellä!
Tauti on pitänyt otteessaan viikon verran. Pari päivää meni ihan yöpuvussa, mutta nyt olen jo jaksannut pukea edes. Päikkärit on myös tulleet tutuksi melkein joka päivä. Vanha on vanha, kun nuha vie jo sängyn pohjalle.
Mä en jaksa lukea kipeänä, no lehtiä voi selailla. Televisio on myös aivan pois luvuista, ei vaan jaksa. Jotain ruokaa olen saanut lämmitettyä ja pyykki- ja tiskikoneen päälle. Päivät alkoi madella ja jotain piti keksiä vaakatason vastapainoksi, kun selkä ei vaan jaksannut ainaista vaakatasoa. Kortteja alkoi tulla ajankuluksi. Tein jotain, mitä jaksoin, ja kamat jäi työtilan pöydälle. Jatkoin taas, kun vointi antoi myötä. Tein ja niistin nenää ja yskin ja niiskutin ja röhisin. Sainkin aikaiseksi kasan kortteja. Nyt huomaan, että kuvaaminenkin oli mitä oli, mutta en jaksa uudestaankaan kuvata.

Noissa kaikissa on mun oma kuvaama valokuva ja sen päällä 3D-kuvia ja koristeita.
Näitä tuli muuten aika kasa ja varmaan lisääkin teen, jos olo ei parane.

Ulkona kävin tänään hiukan ja kotihommiakin olen pakolla vähän tehnyt. Tauti vaan kovistelee vielä lihaskivuilla ja väsymyksellä, tänään en nukkunut päikkäreitä!!!, ja nuha on aika inhottava. Mutta kyllä tämä tästä. Mikä sen pahan tappaissa, hih

Nuhatonta ja aurinkoista alkukevättä kaikille teille ihanille lukijoille!

6 kommenttia:

 1. Flussatkaan eivät ole niin kuin ennen, kolme päivää ja terve. Kaikki tuntuvat pitkittyvät ja oirekasa lisääntyvän. Voimia päiviin. Kivoja kortteja olet tehnyt <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Onneli!
  Onneksi nyt on aikaa potea tauteja hiukan kauempaakin.

  VastaaPoista
 3. Upeita kortteja! Pikaista paranemista sinulle! Ihanaa naistenpäivän iltaa ja mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päde!
   Tauti vaatii aikansa ja aikaahan mulla on.

   Poista
 4. Kivoja kauniita kortteja! Tsemppiä flunssan nujertamiseen ja iloista naistenpäivän iltaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina!
   Kyllä mä yhden flunssan potkin vielä pois.

   Poista