perjantai 26. tammikuuta 2018

tammikuun hiljaisuutta


Saimme nauttia  pari päivää ihan kunnon talvesta. Pakkastakin oli -20 astetta ja aurinko pilkisteli puiden takaa.

Luntakin on satanut riittävästi ja maisema oli välillä kuin joulukortista.

Tänä aamuna rantasaunan katolta lumet oli tulleet alas ja muodostaen aidan nojaten puuhun. Etupiha loisteli jäisenä ja erittäin liukkaana. Kaikki kulkuväyvät ovat jäässä ja pieni vesikerros lisää liukkautta.
Onneksi ei ole mihinkään pakko lähteä luistelemaan.

Auton saimme kotiin alkuviikosta ja parin viikon päästä tulee isompi remontti. Onneksi sentään tuolla selvittiin, vaikka saahan siihenkin niitä ekuja kasata kivan kasan.

Lapsenlapsi ajoi auton meille ja säästyimme taksimatkasta kaupunkiin. Täällä maalla tulee aina eteen vähän erilaisia haasteita koko ajan. Onneksi on auttajia, että ei tarvitse kävellen mennä kymmeniä kilometrejä.

Valvontakameran kuvataidetta tuulisena ja sateisena yönä. Lumihiutaleet saavat aikaan taidetta kameran silmässä.


Ylimmän kirjonnan sain jo valmiksi ja alempikin alkaa olla viimeisiä pistoja vaille valmis. Purkamistakin olen harjoitellut ja aika on noiden kanssa huomaamatta. Onneksi on kaapeissa vielä pohjia tekemistä oottamassa. Saa puuhailla ilman uusia investointeja.

Vähän olen kuvaillut, kun tämä talvi ei oikein ole mun vuodenaika ja aikakin on mennyt kotitöissä, käsitöissä ja auton oloa hermoillessa.

Hiukan vaan kuulumisia ajattelin postailla, että hengissä täällä vaan kaikkien kiusaksi ollaan.

Kaikkea hyvää lukijoille ja pärjäilkää!

2 kommenttia:

 1. Kiva kun laitoit kuulumisia♥ Ihania talvi-pakkaskuvia, on se kyllä kaunista kun on tuota lunta! Siitä jäästä ei niinkään väliä, kyllä ikäviä tilanteita aiheuttaa nuo liukkaat, jäiset pinnat ulkona. Onneksi on tosiaan noita auttajia, silloin kun apua/kyytiä tarvitsee♥ Kauniita kirjontatöitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päde!
   Aika avuton olo täällä on ilman autoa, kun julkista liikennettä ei ole.
   Jäiset kelit olen melkein sisällä, kun ei ole enää edes työvelvotteita.

   Poista