keskiviikko 14. lokakuuta 2015

nurkasta nurkkaan, kaaosvaroitus

 Pakastinarkun nurkka ja sen vasemmalla puolella siivouskomero. Ompelukoneet nurkassa. Kun tarve iskee läppäri kassiin ja koneet tilalle. Hyllyllä kaikkea mahdollista verenpainemittarista, ompelujuttujen kautta nitojaan. Pöydän alla kameranjalustaa, lokerikko paperinaruille, tuunattaville jutuille ja kassi kierrätyslehdille.
 Läppäri, radio ja kahvikuppi ikkunan alla. Ikkunan alla näkyy aggregaatista johto pakastimeen.

 Läppäristä oikealle nurkka täynnä kaikkea; kirjoja, korttipohjia, 3D-juttuja, liimoja, teippejä ym ym
 Irtovaunut pyörii alakaapiston edessä. Vaunuissa kaikkea pienempää askarteluun ja useimmin tarvittavia. Toisessa myös maaleja ja oheistarvikkeita. Ja ISO kasa pölyä joka välissä, ätsii.
Takana olevassa kaapissa kehyksiä, korutarvikkeita, lehtiä, kesken olevia töitä.
Lokerikoissa kukkia, leikkureita, timantteja ja kaikkea muuta pienempää. Koreissa stansseja, kohokuviontitaskuja. Vieressä tuunattavia kirjoja, kansioita. Alla tulostin, kuumailmapuhallin, pieni silitysrauta, Big Shot, värikynät, väritystä odottavat sivut. Pienessä korissa muutama valmis kortti odottaa kuvausta. Neulepuikot putkilossa odottamassa lankoja.
 Kaapin päällä laatikossa valmiit tuunatut kirjat ym. Pahvilaatikoissa kankaita ja kynttilämassoja. Kaapissa kodin lappukaaos ja lehtiäkin kasa
Vintriitissä valmiit kortit ja vähän muutakin odotamassa uutta kotia. Pussukoissa laskut odottamassa maksamista. Kaapin päällä kirjontalangat laatikossa ja kangasvärit boxissa.
Tasojen alla on lokerikkoja, hyllyjä kaikkea mahdollista varten. Tavarat liikkuuvat niissä koko ajan tavaramäärän mukaan.
Tämä on mun oma tila. Pieni, mutta kaikkea voi puuhailla välillä järjestäen. Tavaramääräkin pysyy jotenkin hallinnassa, kun ei vaan enempää mahdu.
Haastan teidät kaikki kuvaamaan omat puuhanurkkanne. Onpa se huone, nurkka, kaappi tai pöytä.
Kertokaa mulle ken lähtee mukaan! Olisi kiva nähdä teidän puuhapaikkoja ja saada uusia vinkkejä omat paikan tuunaukseen.

Mukavaa keskiviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Minäkin tahtoisin omaan puuhahuoneeseeni tilaa ompelukoneelle, mutta meikäläisen pöydälle ei vain kertakaikkiaan mahdu mitään. Ehkä täytyisi vähän järjestellä tavaraa pois pöydältä... Minäkin tykkään siitä, että tavarat on lähellä ja helposti saatavilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämäkin huone tehtiin kodinhoitohuoneeksi, mutta omin sen ihan muuhun käyttöön......

      Poista