tiistai 17. toukokuuta 2011

Työtilan kaaos

Ennen miehen juhlia pakastin siirtyi minun työtilaan ja siihen se jääkin. Ennen pakastinta samalla seinällä on siivouskaappikin.Hyllyllä on lehtiä ja ohjeita ja lokerikko ompelujutuille. Koneiden alla laatikossa kirjontakankaita.

Nurkkaus, jossa oleskelen :) Läppäri,radio,tulostin.Vetolaatikoissa leimasimia,teippejä,maaleja.Lasivintriitissä valmiita kortteja ja muita tekeleitä. Tulostimen vieressä korissa laskut ja muut ajankohtaiset paperit ja sen alla lokerikossa 3D-juttuja.ääriviivatarroja ja muuta pientä.

Lasiovien takana Big Shot,stanssit, leikkurit,korttipohjat,kuoret ym.Koreissa lajiteltuna kortteihin meneviä kuvia ja stanssattuja juttuja. Nurkkaan rullattuna jääkärinjämiä,joita olen saatu työpaikalta, ylimääräisiä hyllyjä ja kaikkea mahdollista.

Korivaunuissa kaikkein pienimmät koristeet,liimat, suihkeet,tarrat,teipit,pienimmmät paperit

Läppärin viereen saa vedetteyä tason,jossa teen yleensä kortit. Lattialla olevassa laatikossa on valmiit ja puolitekoiset kukat ja nauhat
Jokainen kaapin päällys on nakitettu täyteen laatikoita ja osa on vaatehuoneessakin.

4 kommenttia:

 1. Onpas kivan näköinen askarteluhuone sinulla. Tosi paljon säilytystilaa. :D
  T:Eeku

  VastaaPoista
 2. Ihanaa askarteluhuone - kivasti säilytystilaa ;)). Täällä on yksi kade ;))) minulla kaikki on muovilaatikoissa säilytyksessä

  VastaaPoista
 3. vautsi,katteeks käypi:) passaa tuossa askarrella...
  mulla vaan se pikkuruinen salkku:)

  VastaaPoista
 4. Vai kaaos... et taida tietää siitä mitään ;-D Nimim. ei mahdu pöydälle askartelemaan tällä hetkellä.

  VastaaPoista