torstai 7. tammikuuta 2016

pakkanen paukkuuLoppiasaattona pakkanen pyöri 20 asteessa ja viima oli jäätävä. Silti mökkiläisiä näkyi jäällä hiihtämässä. Kun piipahdin hiukan ulkona, silmät alkoi vuotaa vettä heti ja naama jäätyi. No pysyin sitten sisällä.
Eilen illansuussa kävelin postilaatikolla hakemassa alkuviikon postit. Silloin jo tuuli oli tyyntynyt,mutta hyvin kylmyys meni mun ulkovaatteiden läpi. Kerroksia oli monta, mutta ehkä noissa jo vanhuus on vienyt lämpimyyden.

Tänä aamuna mittari oli laskenut -30 asteeseen ja takkaan laitoin tulet jo ennen aamukahvia. Mies lähti viemään autoa korjaamolle jo aikaisemmin sovittuun korjaukseen. Aika kylmä keli sielläkin odotella tunteja auton korjaamista. No eipä sieltä ilman autoakaan kannata kaupungille lähteä.
Olen kantanut puita takkaan ja siivoilut hiukan. Nyt saakin vanhaa taloa lämmitellä urakalla tai sähkömittari surraa liian iloisesti.
Oravakin oli ruokintapaikalla kera tiaisen tankkaamassa ravintoa.

Menen hakemaan lisää puita ja jatkan lämmittämistä.
Lämpimiä ajatuksia kaikille!

4 kommenttia:

 1. Takan lämmön voittanutta ei ole. <3 Ehkä tuo omakin takka tulisi laittaa vaan tulille, mutta on avotakka, niin se pieni savu... Kävit reippanaa hakemssa postit, kyllä nyt on hyytävää ja oma autokin uinuu vallan talviunta.

  Kirpsakkaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme tuolla takalla lämmittäneet koko taloa. Nyt on pattereita päällä tällä pakassa ja tietysti jos erehtyy jonnekin lähtemään.

   Poista