perjantai 29. tammikuuta 2016

jokainen lukee tätä vapaaehtoisesti, jos ei kiinnosta eihän ole pakko


Miksi ihmismieli ei ole yhtä kaunis kuin meitä ympäröivä luonto? Kävelin kameran kanssa ja katselin auringon valaisemaa maailmaa. Joka päivä ihan kotinurkilta löytää kaikkea kaunista ja niin erinäköistä. Varjot ja valot luovat maisemaan aina oman tunnelmansa.
Monet ihmiset taas näkevät asiat niin mustavalkoisina. Joku on hyvä ja joku paha, joku saa liikaa ja joku liian vähän. Emme näe asioita julkisivun takana ja osaa nautia siitä mitä meillä on. Monella se on tosi vähän ja kaikilla meillä on myös niitä surun ja vaikeuksien hetkiä.
Nämä blogitkin aiheuttaa niin paljon kateutta lukijoissa. Mä en ainakaan halua tuoda kaikkea murhetta ja kipua tänne. Haluan näyttää kaunista itselle ja muille. Luen paljon muiden blogeja, mutta todellakaan en halua elää kaikkien heidän elämää. Voin matkailla omalla Majalla ja ihastella kauniita maisemia. Seuraan muotia ja kauneudenhoitotuotteitta, joita varmaan en itse tule koskaan käyttämään. Vierailen syömässä eripaikoissa mahtavia ateriakokonaiksuuksia ja vierailen useissa kodeissa. Ja kaikki tämä netin avulla ja avuliaiden bloggaajien avulla. KIITOS!
En pidä kaikesta, ei varmaan kukaan, mutta voin valita itse kohteeni. Moneen en mene uudestaan ja kaikesta en kommentoi, jos en koe olevani siihen valmis. Kritiikkiä saa antaa, mutta anonyymina haukkuminen ei kuulu aikuiselle. Itse olen ihan omalla nimellä nykyisin tai tämän blogin takana, josta siitäkin mun nimeni saa selville.
Mä voi olla siis tyhmä ja nurkkakuntainen ihan vapaasti ilman maailmankansalaisuuden avaruutta ajattelussa.
Rauhallista ja rentouttavaa iltaa kaikille!
Mulla on tavoite, jospa huomenna saisin ekat kortit julkaistua tänä vuonna. Pienet ilot pienellä ihmisellä ;)

4 kommenttia:

 1. Loistava kirjoitus, aivan samaa mieltä ja samaa suuntaa kirjoitinkin tuossa taannoin, koska ilkeyttä ja mölinää en vain ymmärrä! Jokaisen tulisi elää sellaista elämää, että viimeisenä hetkenään kehtaa sitten katsoa itseään peilistä.

  Suloista sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia!
   En vaan jaksa tuota negatiivisuutta, kun kuitenkin on vaan tämä yksi elämä.

   Poista
 2. Kiitos kantaaottavasta kirjoituksesi, joka antaa tosiaankin ajattelemisen aihetta. Suvaitsevaisuutta ja positiivisyyttä, itsensä ja toisten hyväksymistä, sitä juuri nyt tarvitaan. Ja asiasta toiseen, kuinka kauniita talvikuvia oletkaan onnistunut napsimaan. Kiitos myös niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kikka!
   Joskus on vaan avauduttava ja omassa blogissa se on kai sallittua.

   Poista