perjantai 11. elokuuta 2017

kuulumisia, kuvailuja


Kaunistakin on ollut kaiken sateen keskellä edes hiukan aikaa. Kuutamoa olen etsinyt monena iltana ja joku aamuyö sen bongasin. Kuvata en vaan jaksanut.
Kasvihuoneesta saimme kurkkuja säilöntään asti, vaikka olemme syöneet niitä ihan urakalla. Avomaalta emme ole saaneet mitään satoa. Kesäkurpitsakin vaan mätänee  eikä kasva.

Mustikkaa saamme normaalisti aivan tontin vierestä, mutta tänä vuonna ei. Kävimme auton kanssa kauempana ja saimme muutaman litran. Mies keräsi koneella ja minä noukin pääasiallisesti kantarelleja, kun koneita on vaan yksi. Vanha ei jaksa enää kyykkiä ja kerätä käsin.


Kaupungissakin piipahdimme käyttämässä autokoululaista tunneilla, kun hänen vanhemmat olivat matkoilla. Täällä ei vaan nuo julkiset oikein kulje. Kiva reissu, paitsi alkoi sataa ja ulkoilu ei onnistunut.

Nyt ihmettelen kipeää selkää keittiönkaappien siivouksen jälkeen. Siis hinkasin vaan kaappeja muutaman tunnin ja kaikki muu siivous jäi. Ei sitä nuorena tiennyt kuin "hauskaa" on vanhana, plääh. No jatkan siivousta kunhan kivut helpottaa.

Mukavaa viikonloppua lukijat!


4 kommenttia:

 1. Upeita maisemakuvia😍 Täällä meidän suunnilla ei tänä vuonna mustikoita tule...ovat kovin pieniä ja niitä on vähän. Ei vaan ole tarpeeksi lämmintä ollut...vettä kylläkin ihan riittämiin:) Se onkin hyvä lepuutella selkää ja hiljakseen sitten kun se sallii....ettei pahemmin kipeydy. Leppoisaa viikonloppua sinne💕☀️

  VastaaPoista
 2. Harvana vuonna mustikat on olleet näin harvassa kuin nyt.
  Urakointi on vaan pakko unohtaa, kun vuosia on tarpeeksi. No pikkuhiljaa siivoillaan.
  Kiitos Päden paja, samoin sinne!

  VastaaPoista
 3. Hienot maisemat! Voihan kesäkurpitsa, mutta hienosti olette kurkkuja saaneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin liian kylmää ja nyt liian kosteaa; kaikki vaan mätänee. No säille ei voi mittää.

   Poista