torstai 24. maaliskuuta 2016

Se pääsiäinen pukkaa päälle eli hyvää pääsiäistä kaikille!

Ystävän maalaama pääsiäismuna on häkissä tallessa. Kiitos siitä hänelle!
Olisiko pojan vai tytön tekemä pupu aikoja sitten? Ainuit, joka on säilynyt. Tuttavan tekemä laatikko, jossa iloinen toivotus.
Kranssi ulko-ovessa, jonka olen tehnyt vuosia sitten.
Onhan meillä pääsäiskoristeita, vaikka olenkin lapsille antanut suurimman osan. Hyvä niin. Toivon , että ilahduttavat heitä.
Oravakin on vapautunut lumipeitteestä.  Katselee toivekkaana järvelle, jospa kohta sekin vapauttuisi jääpeitteestä. No hiukan vielä täytyy odotella.

Olen kuullut, että pupu tuo makeisia tähän aikaan. Meillä se taitaakin olla sika, ups. Makeisia ainakin on ilmestynyt hyllyn päälle ja sian kuono jo pilkistää lumikasasta.

Sisällä tulppaanit kukkii. Ulkona narsissit sain hiukan kylmää. Kukkiminen alkoi jo olla ohi, kun sisällä jouduin pitämään. Ehkä ne hiukan tuossa ulkona vielä ilahduttaa.
Kaupassa käyty ja saa rauhoittua vaan olemaan. Ehkä saamme vieraitakin tai roikun vaan netissä ja ihailen teidän blogejanne. Haluan toivottaa jo nyt toivotukset, kun uskon muilla olevan sitä elämääkin.
Mukavaa pääsiäisaikaa ja turvallista matkaa tien päällä, ken siellä on!


8 kommenttia:

 1. Elämää? Niinku somen ulkopuolella? no, ei?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai muillakaan ei ole, kiva kuulla. Mie luulin olevan ainoa. Vertaistuki auttaa aina :)

   Poista
 2. Iloista Pääsiäistä Sinulle ♥

  VastaaPoista
 3. Hei .selailin blogeja ja kuinka ollakaan löysin oman...ha haaaa.. Olet täysi kaima. Taidan olla hiukan vanhempi mummi.
  Iloa pääsiäiseesi

  VastaaPoista