keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

kukkia ja pepunpehmike

Eilen oli niin hauska päivä, kun saimme vieraita iloksemme. He toivat kukkiakin. Nostin ne alaverannalle. Kun on pakkasta luvassa useampia asteita. Ne ovat tuolla suojassa  ja näkyyvät hyvin ikkunasta sisälle. Illan hämäryys jo alkoi laskeutua, siksi kuva hiukan tumma. Pidän noista pikkunarsisseita, kun ne kukkapenkkiin istutettuna kukkivat monena keväänä.
Tuliaisiksi saimme kumpikin niin taitavasti tehdyt sukat. Siinä mulle haastetta, että opin noin taitavaksi. Miehen selkä kramppasi taas tänään eli kuvasin hänen sukat vaan tuossa vierellä. Toivottavasti hänen selkä toipuu pian. Joku nuoli kai se on, kun iski vaan ilman syytä.On se yleensä aika nopeaan mennyt ohi.
Kanava-ja ristipistotöitä pyöri vielä nuo kaapissa. Ompelin niistä etuverrannalle pehmikkeet. Takaosat ompelin vanhasta takista, joka oli menossa poistoon. Tuohon tarpeeseen sain vielä kangasta, vaikka kaulukset ja hihansuut ja etuosa oli melkein puhki. Sainpahan nuokin kaapista pois ja tuossa ulkotilassa eivät varmaan ole kiusana montaa vuotta. ;)

Majalla palasi valo, kun pesin ikkunat sisäpuolelta. Taisi olla ikkunoissa hiukan likaa, ups. Välit ja ulkopuolet on likaisia, mutta niiden kanssa täytyy vielä tovi odotella. Kiva, että pääsiäiseksi edes sisäpuolet ovat puhtaammat.

Tässä päivä kerrallaan mennään kohti pääsiäistä. Nyt jo alkaa tunnelmaa olla kera noiden kukkien. Pääsiäiskoristeita mulla ei oikeastaan olekaan. Vielä kerkii askarrella, jos siltä tuntuu.

Mukavaa puolta viikkoa!6 kommenttia:

 1. Ihanat tuliaiset on vieraasi tuonut. Narsissit kuuluvat ehdottomasti Pääsiäiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyttöön menevät tuliaiset aina ilahduttaa.

   Poista
 2. Kivat tuliaiset ja Sinun kanavatyöt tosi komiat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuliaiset aina ilahduttaa. Kiitos ma-te kanavatöitä on niin kiva tehdä.

   Poista
 3. Ihanaa pääsiäisen aikaan teille ja toivottavasti vaivat alkavat hellittämään :-)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Uukka! Jospa hän hiljalleen jo pääsisi liikkumaan, mutta kaikki vie aikansa.

   Poista