lauantai 11. huhtikuuta 2015

Kävin mä sentään aukoilla kesken lorvailun, todisteena nämä kuvat ;)

 Naapurin aution mökin rannalla tallustelin railoa katsomassa ja nämä ihanaiset olivat railolla myös. Minä hiippailin hiljalleen rannalle päin ja napsin kuvia. Aurinko paistoi suoraan silmiin ja aurinkolasit oli tietysti Majalla. Muutama kuva sentään onnistui. Mä olen vaan niin joutsenfani ja ne tuovat mulle aina kevää mukanaan. Täällä ovat vaan niin arkoja, että harvoin saa kuvia.
 Tässä ne aina ennenkin ovat olleet, mutta lunta oli vielä. Olin aika epäileväinen, onko vielä mitään näkyvissä.
 Olihan siellä karvapallo jo näkyvissä. Kai ne on jo lumen alla tuossa vaiheessa, en ole ihan varma.Tämä on siis kangasvuokko. Niitä kasvaa muutama naapurin metsän puolella.
 Ensimmäiset korvasienetkin on jo nouseet. Pieniä ovat tottakai vielä. Jos saavat sopivasti vesisadetta, voi myöhemmin päästä nauttimaan kevään herkusta; korvasienikastikkeesta.
 Rannnassa on  hiukan sulaa, mutta muuten jääkenttä on tiukasti jään päällä. Kuten nyt tähän vuoden aikaan kuuluukin. Tänään on ollut lämmintä, mutta lunta ja räntää vielä varmaan tulee taivaalta. Parempi nyt kuin juhannuksena.

Lumikello kukkii ainoastaan pihalla. Ai voisi haravoida, ei kai, ups. Aika paljonhan tuota lehteä ja kuivaa heinää on. Mutta eikö se jää uuden nurmen alle, jäähän?

Mulla odottaa ompelukone pöydällä, mutta aika tehokkaasti keksin kaikkea muuta ompelun sijaan. Kuka antaisi kunnon potkun, että lorvikatari poistuisi ja jotain alkaisi tapahtua?

Mukavaa lauantain jatkoa!

2 kommenttia:

 1. Mullakin on ollut krooninen väsymys vieraana, mutta tänään nautin täysin rinnoin pihahommista. Oli kerrankin lämmin päivä eikä vielä ollut peltotöitä :-) Ihanaa :-)

  Kauniita kuvia, teillä on joutseniakin jälleen. Upea juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merkkari, kun jaksat piipahtaa ja kommentoida!

   Poista