keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

voi aikoja, voi tapoja, että autotkin


Kottero tilasi hinausauton lauantaina, kun piti vaan päästä kaupungin humuun. Tänään sitten muisti ( autoin muistia ekukasalla) palata kotiin ja ihan saattajan kanssa. Karkuri oli vaitonainen ja ei halunnut esitellä ysäväänsä. Valotkin jäi sille matkalle ja mitähän muuta? Jokohan kohta vilisee leikkiautoja piha täynnä, hymm.
Kaikkea olen nähnyt, mutta että autotkin menee hunningolle. Voisivat palata kotiin edes ajoissa, helpottaisi meidän vanhojen elämää tosi paljon. Toinen vaan pokkana, että meni pääsiäiset vähän pitkäksi, hymm.
Rantasaunan kiuaskin sitten innostui ja loikkasi pihalle. Saunan nurkka alkoi kuulemma tuntua ahtaalta. Jospa uusi lattia saisi sen palaamaan takaisin ennen kesäsauna-kautta. Yritän nyt puhua kauniisti, jospa se siitä.
Eräs aamu työhuoneen ikkunasta. Kelpasi tuossa aamukahvia nauttia.
Ensimmäinen kukka hyvin hoidetulla pihalla. Ei kai noita muualla kasva, hih.

Mukavaa viikon jatkoa kaikille!
Mie menen tarkistamaan onko karkulaisen tallin ovi lukossa, niih.
4 kommenttia:

 1. Naureskelin sun tarinoinnille ihan ääneen :-) Kiitos piristyksestä. Vai, että Pääsiäinen pitkäksi. Hah :-) :-) No onneksi nyt kuitenkin tuli kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos piristin sinua. Mua ei pääsiäisen aikaan naurattanut yhtään. Tänään vaan tuo kuva kulma aiheutti repeämisen ja tarinan.

   Poista
 2. Onpa teillä villiä menoa kun autot ja kiukaatkin alkavat uhmamaan. Meillä sentään vaan lapset. Toistaiseksi. Koputetaan puuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auto murjottaa ilman valoja tallissa lukkojen takana. Huumorilla pitää näihin teineihin vaan suhtautua ;)

   Poista