tiistai 24. heinäkuuta 2012

pakko kertoa teille, jospa saisitte edes naurut

 Illalla avasin jääkaapin oven ja tämä päätti alkaa lentoharjoitukset. Tömähti kylläkin vaan alaspäin keskelle puhdasta mattoa.
 Myönnän levisi sitä muuallekin, jääkaapin oveen ym. Minä siitä kiertämään taloa pari kertaa ja tekstiä tuli, painokelvotonta kylläkin. Enkä muistanut edes kuvata, vaikka olisihan siinä ainakin väriä riittänyt.
Matto suihkuun ja tahranpoistoainetta sumutus ja suihkulla vettä. Kävin äsken kurkailemalemassa, yllättävän puhdas oli. Nyt mene kurkkailemaan keittiötä tarkemmin eilisen pikapuhdistuksen jälkeen.
Myönnän ei muuten naurattunut yhtään.
 Kukkia pöydällä, vaikka pojan synttäreiden kunniaksi. Hän on jo vuosia asunnut muualla, mutta saahan äiti juhlistaa silti. Onnea poikani, jos tätä satut lukee!
Astan aikaan poistettu kynttiläteline nojaa nyt koivua ja lyhtykin on. Mieheni kokoama juttu ja mä vaan niin tykkään tuosta. Ehdin jo sitä kaivatakin takaisin ja nyt se on siinä.
Mukavaa tiistaita kaikille! Molla menee nyt siivoamaan, tai ainakin kohta.

3 kommenttia:

 1. voi kamalaa--onneksi sait tahrat pois--

  VastaaPoista
 2. Ai että, meilläkin joskus tavarat hyppii jääkaapista ja välistä tulee melkoisia sotkuja...eikä se kyllä silloin naurata ensinkään.

  Kaunis ja erikoinen on kynttilätelineesi - minä tykkään!

  VastaaPoista
 3. hui,lentävät purkit voi saada pahaakin sotkua aikaseks...
  tuo lyhty-pylväs on aivan ihana,älä hävitä sitä...

  VastaaPoista