tiistai 3. heinäkuuta 2012

aurinkoista kesäviikon alkua kaikille


 Olimme vuorokauden matkalla Etelä-Suomessa 60-v juhlissa. Sunnuntaina oli siellä aurinkoista ja lämmintä, joten viihdyimme ulkona koko päivän. Pöydällä oli kaunis virkattu liina.

 Perheessä oli ollu pari viikkoa sitten hääjuhla. Niistä jääneistä koristeista  talon rouva oli muotoillut kauniita koristeita ulkopöydän lähelle roikkumaan. Nämä oli kieputeltu lautasliinoista ja liimattu palloiksi. Kauniita ja idea, joka varmaan jää korvan taakse.
 Eilen juutuimme heti pieneen ruuhkanpoikaseen moottoritiellä. Tien päällystys oli käynnissä, joka luonnollisesti pysäytteli liikennettä.
Kotimatkalla pyörähdimme Sinellissä, joka onkin sopivasti motarin vierellä. Ennen matkaa kyselin ystäviltä askartelukaupoista ja heidän vinkkien mukaan suunnistettiin tänne.  Ostin sieltä sitten kaikkea tarpeellista.......no tulihan noita heräteostoksiakin. Myyjiä oli ainoastaan yksi, mutta ystävällisesti hän jaksoi neuvoa tarvittaissa. Käyn varmaan toistenkin.
Aurinkoa päiväänne toivoo Molla!

1 kommentti:

  1. oi--varmaan sinulla on ollut ihana ja antoisa reissu--ostoksiakin oikein paljon--ja niin ihania juttuja--nyt vaan kokeilemaan--innolla odotetaan tuotoksia--

    VastaaPoista