torstai 5. huhtikuuta 2012

kiirastorstaina

 Nyt ne kukkiin :)
Pääsiäisen ajan iltapaloiksi leivoin valkosipulipatonkia ja karppipitsaa.
Patongin leivoin hiivaleipäjauhoista ja sisään levitin voita, valkosipulitahanaa ja persiljaa.
Pizzan tein karppisivuilta löydetyllä ohjeella ja soveltaen mitä aineita kaapissa oli.
Kotimainen kurkku ja tomaatti kruunaan maistelun. Miehelle jätän maistiaisia ja loput pakastan vieraita varten.
Makoisaa pääsiäisaikaa kaikille!

6 kommenttia:

  1. Kylläpä herahti vesi kielelle :o) Oon ollut niin kipeä ettei ole ruoka maistunut,mutta nuo kelpaisi kyllä ;)Blogikierroksetkin jääneet kokonaan. Herkullista ja aurinkoista pääsiäistä sinulle =)

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköisiä leipomuksia!

    Voimaannuttavaa Pääsiäisen aikaa!

    VastaaPoista
  3. lurpsista,veit kieleni mennessäsi:)tuo näyttää niin herkulliselta,että pakko iteki tehä:)

    VastaaPoista
  4. Aaaah miten herkullisen näköistä!
    Hyvää ja aurinkoista pääsiäistä sinne järven rannalle;)

    VastaaPoista
  5. Kylläpä näyttää ja kuullostaa herkulta!!
    Mukavia pääsiäisenpyhiä:)

    VastaaPoista
  6. Kiitos! Oikein Hyvää Pääsiäistä!

    VastaaPoista