keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

jäniksen koipia, ikkunan pesu ym

 Anteeksi tosi huono kuva......puukasan takana, kompostin edessä on jäniksen takajalat:) Vilkaisin illalla ikkunasta ja jänis istui yläpihalla. Minä hakemaan kameraa ja ottamaan kuvaa tuvan ikkunan läpi. Jänis pahus heti loikkasi pois ja takakoivet jäi vaan kuvaa.

 Pari korttia korttilaatikosta tuunailin ja laitoin maailmalle. Kortteja on vaan niin hauska tehdä ja sitten niitä kertyy ja kertyy. Koukussa Kortteihin on haaste lähettää itsetekemä kortti edes kerran kuussa kaverille ja nämä menivät sinne.
Aamulla täyttelin veroilmoitusta. Ajelin sitten kylillä ruokakaupassa miehelle evästä, että jaksaa töissä olla. Sitten sainkin oikein potkimalla potkia itseäni, että sain muutaman ikkunan pestyä. Tuo kiipeäminen ja kurkoittelu alkaa jo olla hankalaa. Nyt on suurin osa pesty ja puhtaat verhotkin paikallaan. Likaiset pyörii koneessa. Ulos ajattelin viedä eli aamulla sataa 100%.
Illalla piipahdin kuvaamassa etupihan kukat.
PS. jäin muuten lukkojen taakse. Takaovi avautui ihan normaalisti ja oletin sen olevan pois lukitustilasta. Pamautin sen kiinni kunnolla, kun tuuli sitä heitteli. No lukkoonhan se meni. Onneksi etuovi oli auki. Mutta eihän tietysti ollut kenkiä. Minä tepsuttelin avojaloin yli märkyyden ja lumen, oli muuten kylmä maa.
Aamulla siivous jatkuu, jos vanhan kroppa vaan sen sallii.

6 kommenttia:

 1. Tunnustan, että mulla on ikkunain pesut aloittamatta...niin että varsin ahkera olet minuun verraten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän asioilla ole aikataulua, teet kun aika on. Yritän vaan tehdä hommia voimien mukaan ajatuksena päästä ulos nauttimaan kaikesta viime kesän tekosista ja roskalavojen löydöistä.

   Poista
 2. Mie en aiokaan akkunoita pestä ennenku säät kunnolla lämpenee ja yöpakkaset kaikkoaa:)
  Hyvä yritys tuo jäniksen kuvaaminen,tais aavistaa joutuvansa kameran kohteeksi;)
  Ihania kortteja oot teheny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi!
   Mä teen näitä sisähommia pois alta, että voin ulkoistaa sitten itseni.

   Poista
 3. Hih..mikä hassu kuva jänöjussista. Ne on niin vikkeliä.
  Minä en pese tässä talossa enää yhtään ikkunaa, vaikka ovat aika likaisia, pitäähän sitä jättää uudellekin rouvalle jotain puuhaa, että tietää ostaneensa omakotitalon, eiks vaan?
  Meillä kerran poika jäi myös ovien taakse, se oli mun syytä kylläkin..pyysin häntä hakemaan terassilta petivaatteet, kun lunta niin tuiskutti (soitin töistä) poika kalsareissa hakemaan ja pam.ovi lukkoon...sinne jäi. Onneksi autotallin ovi ei ollut ollut lukossa ja hän pääsi sinne.silloin ei vielä ollut kännykkäaikakausi ja hän oli joutunut värjöttelemään siellä muutaman tunnin , ennenkuin naapuri tuli kotiin, jotta sai avaimen millä sitten pääsi kotiin sisälle. Ollaan kyllä jälkeenpäin naurettu sille. silloin ei häntä varmaan naurattanut ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä korvessa jänikset ovat paljon arempia. Uudessa kodissa on sitten kiva pestä ikkunatkin.

   Poista