perjantai 13. tammikuuta 2012

Savossa on ainakin lunta, miten muualla

Muutaman päivän sadellut lunta urakalla. Aamulla herää, kun lana pyörähtää pihassa. Saa olla kiitollinen, että kylältä löytyy tekijä tuohonkin työhön. Käsipelissä tuo melkein kilometrin sivutie jäissä avaamatta ja pihakin kunnossa samalla. Linnuille vein lisää ruokaa ja upposin tuonne hankeen kunnolla. Miehellä flunssa vaan jatkuu, joten minun on kahlattava tuolla ulkona. Lyhyenä meinaan jo upota tuonne lumeen. Tie on onneksi auki eli lähdenkin taapertamaan hakemaan postin. Saan samalla lenkin, kun posti tulee tuonne kilometrin päähän. Mukavaa perjantain jatkoa kaikille!



Ps. Tie ei ollut auki, kun puu kaatui melkein varpaille. Tie meni kokonaan tukkoon ja sähkölinjojen päälle. Puu alkoi savuta ja monenvärisiä sähköpalloja lenteli ja ritinä ja suhina vaan kuului. Tuli kiire päästä takaisin kotiin. 5 tuntia meni ennenkuin sähköt palasi ja tie avautui. Vieläkin huomattavissa hienoista vapinaa ja tutinaa. 13 päivä ja perjantai...

2 kommenttia:

  1. lunta sitä on meilläki,ite jäin kaupunkiin autolla kiinni,siis auraamattomaan parkkiin,lumihankeen:)

    VastaaPoista
  2. Nyt alkaa olla lunta kaikilla oikein kunnolla,meilläkin sadellut päivittäin,muttei onneksi ole tykky-lunta,nytkin pakkasta-10.

    VastaaPoista