keskiviikko 11. syyskuuta 2024

kuvia elo-, syyskuulta

 

Työvalo väsähti yhtenä ilta, yritin kääntää sitä. "Uusi" lamppu ja nyt jo hajosi. Taitaa olla melkein 40-vuotta vanha ja käytössä tosi paljon.

Piti sitten raahata itsensä lamppukaupoille ja samalla mukaan tarttui pallovalot käytävään. Alkaa olla jo pimeää iltaisin. 
Olen tuunaillut kortteja ja laitellut niitä ihmisten "iloksi". Tämä yksi tuli kuvattua ennen kuoren sulkemista.
Maailmalla oli komea puupino,
tyrni loisti keltaisena marjoista,
omenapuu notkui omenista.

Sain ottaa omenoita ja tein piirakan niistä tänään. Kaadoin sulatetun voin lavuaariin ja jauhoja lensi ympäriinsä. Mun tekeminen alkaa olla yhtä sotkemista. Omenia jäi vielä, mitähän uskaltaisi tekemään niistä.

Pari kertaa koko kesänä on liikuttu ruokakauppaa kauemmaksi, kun joka päivä on elämässä muuttujia. Periaatteessa kaikki hyvin, mutta aina pientä viemässä jaksamista. Kuviakaan ei tule otettua omista pienistä nurkista, kun tekeminenkin on vähäistä.

Kesä oli ihana ja lämmin. Istuin takapihalla ja nautin lämmöstä Sisällä ei ollut liian lämmin, kun kaihtimet piti kiinni. 
Elämä jatkuu ja nautin sulasta maasta niin kauan kuin on. Liukkaus hankaloittaa liikkumista, mutta siitäkin selvitään.

Mukavaa syksyn jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia olet taas laittanut, Tuo puupino on komea , siitä riittäisi pitkäksi aikaa pesään pistämistä. onneksi ei vielä tarvi lämmittää. mutta pian sekin taas on edessä.
    Vähitellen tämä kauniin kesän jälkeen syksy jo saapuu. Mutta, nautitaan viimeisistä kesäpäivistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mummeli!
      Puulämmitys antaa ihanan lämmön. Meille ei enää ole sitä mahdollisuutta, mutta on kiva koti tähän elämän vaiheeseen.

      Poista
  2. Ihana oli tämä kesä. Syksy alkaa hiipiä pikku hiljaa. Ajettiin ukon kanssa neljä kärrillistä polttopuita ja mietittiin toissaviikolla, onko 24 astetta lämmintä liian kuuma pinota polttopuita liiteriin. Vastaus on että on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen nauttinut kesän lämmöstä, vaikka tehdä en varmaan jaksaisikaan näillä helteillä. Tyttö oli jaksanut pilkkoa ja pinota puut. Lapset ei ole tulleet äitiin, kun jaksavat ahertaa. Mukavaa syksyä sinne!

      Poista