sunnuntai 12. toukokuuta 2024

Äitienpäivä ajelulta

 

Mua on hellitty kukilla

Viikko sitten tyttö kävi perheensä kanssa . Ikkunat tuli pestyä ja verhot vaihdettua ja komea kukkakimppu jäi pöydälle. Eilen olimme pojan perheen luona syömässä ja kukkakassin kanssa lähdin kotiin.

Mies myös osti minulle kukan.

Kiitos kaikille! Nyt vaan nautin kukkapaljoudesta.




Tänään ajelimme Punkaharjun ohi. Siellä oli upeita puita ja pieni katos. Kiva ilma ajella, kun ei ollut liian kuuma. Hiukan myös kävelimme, vaikka paikoin tuuli oli jäätävää. Nyt on jo enteitä, että saisimme lämmöstä nauttia.



Kotimatkalla törmäsimme tälläiseen näkyyn. Valtava määrä eri lintuja. Sorsia, hanhia ja pesivä joutsen pari ainakin. Voi, kun olisi ollut oikea kamera. Mä en kännyllä saanut tarkkoja kuvia, mutta tässä muutama silti.
Huhtikuu oli kylmä. Piha suli monta kertaa ja peittyi lumella. Välillä satoi jäätävää vettä ja tuntui, että koskaan ei lämpiä. Mutta jospa nyt saisi istua hetken edes pihalla ilman, että olisi aivan jäässä.
Mukavaa kevään jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Kauniita kukkia olet saanut ja kaunista on Punkaharjullakin. Olen monta kertaa käynyt Punkaharjulla ja siellä on aina kivaa käydä, koska siellä asuu ihania ihmisiä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puruvesi ja jylhät maisemat antavat paljon katseltavaa Punkaharjulla.

      Poista