sunnuntai 20. toukokuuta 2012

sunnuntain hommeleita

 Kyllä luonto on ihmeellistä. Eilen kävin aukoilta muutaman korvasienen tämän päivän aterialle ja tälläinen kauneus löytyi keskeltä ojien ja kantojen. Rentukka kukki ihan innolla kaiken hävityksen keskellä.
 Mustikka kukki, toivottavasti ei palennu. Aika vähän on enää mustikkaa, kun melkein kaikki puut vei Asta.
 Puuliiterissä on jo hiukan puita. Tänään aloitin kärräyksen.

Nämä kaikki pitäisi saada nopsaan pois, jotta naapurin tontin puut mahtuu kuivamaan. Saatiin lupa korjata naapurin Astan kaatamat puut ja käyttää. Pojalle ja tytölle ne varmaan menee, mutta talven pitää olla tilaa kuivua. Yritän ajella omat puut liiteriin, että mahtuuvat tähän. Ensin pitää saada se Moto tuohon tontille ja ei ole tietoa milloin.
Oikeastaan ihan kivaa hommaa. Saa olla ulkona ja saa aurinkoa. Jaksankin aika hyvin, kun  ei ole paljon maassa. Omalla hijaisella tahdilla teen. Kuka vaan tekisi sisähommat?

4 kommenttia:

 1. Rentukka on mielestäni yksi kevään kauneimmista kukkijoista, ihastuttava. Harmi, ettei meillä ole tontilla sellaista paikkaa, jossa se viihtyisi.

  Noita puuhommia piisaa meilläkin aivan liian kanssa. Koko torppa kun lämmitetään puilla, vettä myöten ja puuhellalla ruuatkin teen. Hiljokseen pitäisi munkin alkaa palikoita liiteriin hissaamaan.

  Näillä ilmoilla pihalla puuhailu on kyllä ihanaa ja sisäpuuhat jää auttamatta huonommalle.

  VastaaPoista
 2. Puutouhut on meilläki eessä,mukavaa puuhaa,josta lapset ei tykkää tippaakaan:)Kuitenki koko perheen yhteinen "harrastus" joka kevät...
  Sisähommat saa nyt oottaa,kattelet niitä sormien välistä!Muista levätä,tuo kärrääminen on rankkaa puuhaa!

  VastaaPoista
 3. Nyt on niin ihanaa ulkona, että villakoirat saa ihan rauhassa viettää juhlia ainakin meillä! Siivoan sitten kun sataa, jos jaksan :)

  VastaaPoista
 4. hui.. siehän hurjastelet siellä Motolla vai..

  VastaaPoista