tiistai 7. helmikuuta 2012

siivouspäivän kruunasi kuun nousu järven takaa

Joskus se on vaan otettava itseään niskasta kiinni ja aloitettava siivoaminen. Kummasti sitä kaksikin ihmistä saa pölyä ja roskia aikaiseksi. Nyt meillä ei ole allergista perheessämme,  alkaa tuo siivoaminen lipsua välillä. Sain viikkosiivouksen ja pesutilojen pesun tehtyä, Hyvä minä!
Mieltä painaa pojan vesirokosssa oleminen. Se on aikuisena kiusallinen tauti. Miten lie lapsena välttänytkään, kun päivät paineli naapurinpoikien perässä ja hoidossakin oli monta vuotta. Se äidin huoli ei vaan lopu, vaikka lapset on jo aikuisia.
Mutta katsotaa tätä ihanaista kuuta ja sen värejä. Ihana


4 kommenttia:

 1. No mutta huolehtivat äidit on parhautta! Meillä ainakin arjessa pyörii mukana molempien vanhemmat "vauvoistaan" ja vauvojen vauvoista huolehtimassa ja musta se on vaan ihanaa!
  Kiitos paljon tunnustuksesta! <3
  Ja hauska tuo paperi riipustin tuolla aiemmin.
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. sammaa virtaa tarttis tänneki,kaappien siivouksen aloittaminen junnaa pahasti paikallaan:)
  Upeita kuutamo-kuvia oot napannuki!Ei se äiti lakkaa lastensa puolesta murehtimasta ennenku haudassa:)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia oletkin napannut:)
  Toivotaan että poikasi paranee pian taudistaan.Vesirokko on kyllä aikuisella ikävä tauti.Minäkin olen jo huomannut,että niin ne murehtimiset lasten takia vaan lisääntyy, kun niille ikää enämpi tulee.Helppoa oli vielä silloin,kun vaan "sylissä" olivat.Vaikkei minun pojat vasta ole kun 14 ja 9 vuotta.Ja kuitenkin aikas kilttejäkin tapauksia lopulta:)Mutta ei kait ne äidin huolet lapsistaan ikänä lopu..
  Mukavaa viikonjatkoa sinulle ja hienoa miten olit saanut ahkerasti siivoiltua!Mistähän sitä virtaa tännekin päin saataisiin..

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille!
  Pojalla korvatulehdus ainakin rokon lisäksi. Joo ja huoli ei helpota, vaikka ei voi auttaakaan.

  VastaaPoista