sunnuntai 13. tammikuuta 2019

menee se aika tekemättäkin


Aika menee ihmetellessä ja haahuilussa.
Meiltä hajosi varavirtalähde. Myrskyn jälkeen, kun sitä käynnistin, savu vaan nousi. Otetaan tuo pois yöksi, jos arvellaan tulevan sähkökatkoksia. Huutaa ja piipailee katkoksissa ja se ei ole yöllä kiva.
Mies haki sitten uuden kaupungista ja "pakotti" minut painoksi autoon. Muuten istuin autossa paitsi ruokakauppaan lähdin mukaan. Eipä sitä muuta enää tässä iässä ole tarvetta, kun joku vaate vielä mahtuu päälle.

Lunta on saatu taas lisää ja ensi viikon aluksi on taas luvattu. Nyt on porukoiden hyvä hiihdellä, kun laduilla on tarpeeksi lunta.
Jäällä on kuulemma vettä eli siellä liikkuminen on hankalaa.
Minähän en mene jäälle. Vaikka traktorin jää kestäisi, se ei kestä mua, tonnikeijukaista ;)

Potkuria olen yrittänyt lenkkittää, kun se raukka muuten lumeen hukkuu. Kuvia vaan ei tule otettua, kun känny on siellä kaiken vaate kerroksen alla. Katselen mä aina, että onhan tuo kaunista. Kuvattu tulee useimmiten ikkunan takaa. Tänään jaksoin kaivaa kännyn ja kuvata pari kuvaa.

Aika menee nyhertäessä. Yhden sukat sain neulottua ja ristipistoja olen hiukan aloitellut, mutta saamattomuutta on elämässä. Tai laiskuutta, kun vaan kehun, vaikka en mitään saa aikaiseksi.
Mukavaa alkavaa viikkoa!


4 kommenttia:

  1. En kestä sua, painoksi autoon. <3 Olet niin ihana Marketta ja kuule muista se. <3 Kivaa iltaa ja kurjaa, että varavirtalähde päätti päättää päivänsä teillä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tiia!
    Eikö painavampi auto ole tukevampi ajaa? Ei kai mua muuten kukaan mukaan pyydä, hih ;)

    VastaaPoista
  3. :),tuo "painoksi auton kyytiin...muuten vaan mukan:) hyvin tavan omaista,myös meillä.
    Huomaan kotipihaan palattuani,hupsista?mitähän varten olin kyytiin änkäytyny:))
    mutta potkuria on nyt hyvä ulkoiluttaa,luistokelit..
    ison ruskean muovilaatikollisen vein sanoma/mainos -lehtijä kierrätys pisteeseen.Mukava oli potkutella kun oli painoa,huom! lisä painoa:)
    kauniita kuvia olet napsinut,kylmin sormin:)

    ...just niin se aika menee haahuilessa,ja suunnittelussa,tai tavaroiden ettimisissä.Niin kuin tänään kameraa etin,vaatekaapin hyllyyn olin erehyksessä laittanu,.
    hommaan vielä puhelimeen ,kameraan,kotiavaimiin...sellaiset hälyttimet että kun ovat hukassa ,paina siitä ohjaimesta johon voi 3-4 tuotetta rekiströidä(hälytin)alkaa kauhia piippaus...löytyvätpähän paremmin.
    Mukavaa alkavia "härkäviikkoja" :))

    VastaaPoista
  4. Kiitos Liisa!
    Ehkä sitä saa näin vanhemmiten haahuillakin, kun ei enää tarvitse olla tuottava. Tänään pitää ainakin tarkistaa, onko lunta satanut, kunhan päivä valkenee.

    VastaaPoista