lauantai 2. syyskuuta 2017

salaisuuksia Mollasta

Mitä Molla tekee, kun herää viideltä aamulla? No lenkkeilee pitkin Majaa ja kuvaa auringonnousua.
Alkuillasta alkaa väsymys painaa ja Molla tuijottaa vaan järvelle ilman yhtään ajatusta. Valtavalla voimaponnistuksella ottaa kameran ja kuvaa aurinkoa vastarannalla.
Tänä aamuna oli sumua. Aurinkoa ei näkynyt.
Perkasin tänään pari kukkapenkkiä. Keväällähän se olisi jo pitänyt tehdä. Jotenkin unohtui. Se siunattu laiskuus. Mutta eikö tänä kesänä kaikki ole myöhässä? Eli nyt on oikea aika keväthommille?


Mies tuunasi jo uudelle lyhdylle talvipaikan etuoven luokse. Helppo vaihtaa kynttilä ja näkyy ulos ja sisälle, eikä ole lumenluonnin edessä. Mollan siunaus on ahkera mies. <3 p="">Joku jo ajattelee talvea, minä en halua. Kesäkin petti ja jäi tulematta ja talvi ei vaan iske minuun.

Mitäkö teen, kun olen yliväsy?  Miksikö väsy? Laiskottelu on aika rankkaa, on kokoemusta . Alan järjestellä kaikkea. Tänään laittelin heteitä värien mukaan ja leimasinsieniä laatikkon komiot vastakkain. Sain taas tilaa lisää ja oli niin rentouttavaa. Siivous ei enää oikein nappaa, mutta kaikki järjestely on vaan niin okei.
Toiset katsoo teeveetä, neuloo ja muuta asiallista ja mie istun työhuoneessa ja laitan asioita riviin. No hulluahan se on ja hullulla on omat huvinsa.
Mitähän nyt puuhaisi?

Mukavaa illan jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Hih, minäkin istun täs työhuonehesnani ja kattelen, jotta kukahan täälä on taas sotkenut ja kaikki on ihan levällään. Mietin, kukahan saisi tämän hyvään järjestykseen ☺☺

  Kivaa ehtoota Sinulle Marketta ☺♫

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ma-te!
   Voisin tulla joku ilta laittamaan kaiken riviin, mutta taidat olla liian kaukana ;)

   Poista
 2. Ihania kuvia, niin kaunista järvimaisemaa!!♥ On niin monia keinoja rentoutua..vaikkapa juurikin tuo tavaroiden järjestely:) Leppoisaa sunnuntaipäivää sinne!

  VastaaPoista