maanantai 23. tammikuuta 2017

maanantain tuumaukset

Joka ilta viikonloppuna oli kaunista. Työhuoneen ikkunasta kuvattu taas kerran. Eli se pakollinen taivaskuva, anteeksi.
En Marita enkä muutenkaan ole ajanhermolla. Muuten vaan olen jo monta kuukautta päättänyt, että roskiin menee joka kuukausi turhaa tuollainen säkillinen. Olen ollut mukana muutamassa perikunnan asunnon tyhjäyksessä ja yritän helpottaa meidän perikunnan hommaa aikanaan. Kummasti vaan tavaraa kertyy vuosien aikana, vaikka en tunnusta olevani hamsteri ja en edes kerää mitään.Miehen tavaroihin en koske eli omia joutuu aina vähentämään.
Osa työhuoneen päydästä on edes hetken näin tyhjä. Hyvä minä! Askartelua haluan jatkaa eli niitä en vähentele, mutta kierrätyskamaa löytyy aina nurkista. Vaatekaapilla en tässä kuussa edes ole käynnyt. No ehkä näin talvellla vaatteilla on tarvetta.

Pimeys yllätti taas tänään, vaikka eilen olikin jo niin valoisaa. Terassilla valaisee valoketju ja toinen näkyy lasihuoneessa taka-alalla. Pihavalo antaa valoa etupihalle.

Maanantaina on taas taputeltu roskien kera ja huomenna on jo tiistai. Vanhalla aika suljuu käsistä kuin sulava jääkimpale. Heräät, teet ruuan, syöt ja ykskask onkin jo ilta ja ne hommat vaan odottaa tekijää.

Meillä sataa lunta, räntää?, ja kaikkialla on pimeetä. Ei naapurien valot häiritse. Mitähän aamuksi keksisi? Jos toinen säkki roinaa?

Hyvää viikkoa kaikille!
7 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä tavaraa kertyy ihan älyttömästi. Voi meidän perikunta parkaa :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin täällä koittanut roskia koota, mutta hm, on se hankalaa kun ensin päättää, tuo joutaa roskiin ja sitten katuu, ei tiedä vaikka vielä tavisi. Mutta pakko on jotain hävittääkkin. Eikä vain hamstrata lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hankalaa todellakin, kun on oppinut kaiken tallettamaan tulevaa käyttöä varten.

   Poista
 3. Mekin vietiin juuri 5(!) jätesäkillistä romua pois...ja lisää tuntuu vaan tulevan jostain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotitonttuja on varmaan kohta syytettävä rojun määrästä ;)

   Poista