lauantai 8. lokakuuta 2016

valoa tuulien keskelleAnnoin syksylle luvan ja vaihdoin orvokit callunoihin. Ehkä olisi saanut olla väriä enemmän, kun ei nuo paljoa kuurasta ja lumesta erotu.
Via Paula  
:sta ostin tuon kynttilän mm ja tuota olenkin jo polttanut melkein päivittäin. Se on kakkuvadin päällä. Valo leviää hyvin pöydälle ja on turvallinen, kun tuossa ei koko aikaan kukaan ole vieressä.
Miehen lahjaksi saama lyhty valaisee myös keittiötä, mikrokaapin päällä.
Tässä kuvassa myös koti-lyhty.
Uloskin laitoin lyhtyihin kynttilöitä yhtenä iltana, kun tuuli hiukan tyyntyi. Täällä on tuullut mekein joka päivä ja kovalla tuulella en aina uskalla kynttilöitä ulos laitella palamaan.
Mies on ahertanut lasihuoneen parissa. Tässä kuva ovelta ja takaosa oli vielä tekemättä. Nyt se alkaa jo olla loppuviilaamisia vaille valmis.Myös ympäristö vaati siistimistä, mutta kaikki aikanaan. Siinä se saa odotella kevättä ja uusia kasveja.
Järvellä on riittänyt väriloistetta ja sumujakin on jo ollut. Kirkkaat päivät ja pakkasyöt ilman sateita mahdollistavat niin kauniin syksyn. Tuuli vaan puhaltelee täällä aukoilla eli toppavaatteita alkaa jo tarvita.

Jospa jaksaisin muutaman sämpylän leipoa, kun vieraitakin on tulossa. Ruokaa teen myös, kun töistä tuleevat suoraan. Hellan luona onneksi ei palele, vaikka ulkona taas tuuli vinkuu. Toivotaan, että sähköt ei katkea. Yöllä on ollut katkoksia, kun kellot on menneet sekaisin.

Hyvää viikonloppua kaikille!4 kommenttia:

 1. Kaunista tunnelmaa kynttilöillä ♫
  Tuo viimeinen kuva sai kaipuuni kesään heräämään ☺
  Kaunist aviikonloppua Sinulle Marketta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin alkaa jo olla kesää ikävä. Täällä rannalla on aivan hyytävän kylmä tuuli ollut jo pari viikkoa.

   Poista
 2. Mä en ole saanut callunoita aikaiseksi...en sitten niin millään. Täälläkin on käynyt aikas kova tuuli joka päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies nuo osti ja mie vaan istutin, mutta tykkään. Taas tuulee ja humisee, en tykkää enää.

   Poista