lauantai 3. syyskuuta 2016

aika menee ihmetellessä, päivät laiskotellessa

Saimme porkkanoita laatikosta melkein sankollisen eli mun mielestä hyvin. Pilkoin ja esikiehautin ne ja pakastin, koska emme omista kellaria.
Viikolla ajelimme isommalla kylällä asioilla ja samalla katsastimme pojan uusimman projektin. Paketoimme tuon pressuun, jos ei miniää kiusausi enää niin paljon ;)

Parempi puolisko on jaksannut ahertaa. Saimme kasan vanhoja ikkunoita ja hän on rakentanut muovihuoneen päätyyn lasihuonetta. Jospa lämpö pysyisi paremmin keväisin ja saisimme aikaisemmin kasveja tuonne.. Jotkut vaan osaa ja mä vaan ihmettelen.

Pakotin itseni ruuan jälkeen perkaamaan edes yhden penkin tänäkin kesänä. Tunnustan; koko kesän kukat on vaan kasvaneet ja mä en ole tehnyt niiden hyväksi mittää. Tuo on sellainen kivikasa, jospa nuo kuunliljat peittäisi sen ja rikkaruohot. Toivoa aina sopii ja olen tyytyväinen, kun sain edes tuon tehtyä.


Viikko sitten oli venetsialaiset, mutta oli myös myrsky. En todellakaan uskaltanut sytytellä lyhtyihin kynttilöitä, vaikka meillä oli vieraitakin. Tänään laitoin pariin lyhtyyn kynttilät ja vein valosarjan grillikatokseen. Pientä iloa meille kahdelle ja maisemakin on niin kaunis.

Tälläistä tällä kertaa lauantain iloksi. Kuinka teidän ilta sujuu? Poltatteko jo kynttilöitä?

Palaillaan taas, kun keksin jotain turhaa päivittämistä.8 kommenttia:

 1. Täs se lauantai ilta on kulunut surffatessa ☺
  Kivaa viikonloppua Sinulle Marketta ♥

  VastaaPoista
 2. Meillä meni lauantai ilta siinä kuin kaikki muutkin. Minä väsyneenä istun keinussa katselemassa maaottelua ja Himmu tavan mukaan rappusilla taloa vahtimassa. Hyi olkon, mite sitä tässä iässä jo väsyy päivän touhuissa ja niitähän nyt taas piisaa. En juurikan polta kynmttilöitä, josksu innostun niitä sytyttelemään, ,mutta harvoin.
  Ihanaa syyskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että illalla puhti on poissa. Itsekin ihmettelee, kuinka ennen selvikään kaikesta.
   Ihanaa syyskuuta sinnekin mummeli!

   Poista
 3. Telkkua katsellessahan tuo lauantai meni...ja Mindin kanssa touhutessa. Kyllä kynttilöitä pitäisi nyt ehdottomasti ruveta polttamaan enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on taas niin pimeetä, vaikka päivä onkin eli taidan kynttilän sytyttää iloksi.

   Poista
 4. Olettepa olleet ahkerana. Minäkään en ole ehtinyt blogimaailmaan. Työ vie kaikki voimat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pientä puuhaa täytyy olla, että elämisenmaku säilyy.

   Poista