keskiviikko 3. elokuuta 2016

tarinoita eiliseltä ja tästä päivästä

Eilen olimme sienessä kotihommien jälkeen. Saalistakin saimme ihan hyvin. Kantarelleja oli tosi hyvin ja muutaman suppilovahveronkin jo löysin ja rouskuja muutama. Hyttysiä oli sitten yli oman tarpeen. Välillä piti silmalasitkin kopistella, että näki eteensä.

Illalla olin ihan pakko taas kuvailla taivasta työhuoneen ikkunasta.

Nukuin mä yöllä, ainakin välillä. Aamulla neljän maissa tepastelin ja kuvasin nämä kuvat, taas vaan ikkunan läpi. Sainkin sitten vielä hiukan nukuttua. Nyt vaan kannattaisi aikaiset aamut kuvailla ja unohtaa nukkuminen.

Tänään ajeltiin ihastelemassa uutta saunamökkiä ja pilvethän ne taas tallentui myös kameraan. Taidan tunnustaa; mä keräilen pilviä, ups.
Viimeisen kuvan myötä hyvää illan jatkoa ja kauniita unia!

4 kommenttia:

 1. Hyvän satsin sieniä saitte.
  Hienoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvää saalis, kun olimme vaan hetken aikaa ennen sadetta.

   Poista
 2. Minä kutsun pilvien keräilyä taivasteluksi. Aina otan kuvia, kun on jotain erikoista. Oletpa saanutkin hyvän sienisaaliin. Minä en taida mennä enää metsään, koska toissaviikolla polkaisin ampiaisten maapesään ja sain 20 ampiaisenpistosta. Terkkareissuhan siitä tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakin pisti ainakin kymmenen muutama vuosi sitten. Onneksi vaan päähän ei kaulaan. Aika kipeäthän ne oli pitkään. Sienet ja marjat vaan kasvaa metsässä ja sinne on uskallettava, jos niitä haluaa. Karhujakin liikkuu samoissa maastoissa, mutta ei kannata ajatella tarkempaan.
   Mukavaa viikonloppua Sinulle!

   Poista