keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

matka maalta maalle ja kurjen kujeet

Sunnuntaina kävimme katsomassa pojan ostamaa taloa. Hänkin halusi muuttaa maalle keskelle  hiljaisuutta. Eka kuva on matkalta ja toinen vanhasta maakellarista pihalla. Itse taloa en viitsi julkaista ilman lupaa.
Mies on ollut apuna, kun remppaavat pesutilat ennen muuttoa. Pihalla ja piharakennuksissa on tekemistä, mutta sen voi tehdä muuton jälkeenkin. Tilaahan tuolla on touhuta ja sitähän poika haluaakin.

Eilisiltaisia värejä rannalla.

Kurjet pyörii jäällä joka päivä ja niiden äänen kuuleekin.
Kangasvuokoissakin on jo nuppuja, vaikka vieressä on vielä lunta.


Muutama kuva tämän päivän lenkiltä. Lunta on paikoittain niin metsässä kuin pihallakin. Jää alkaa tummua, mutta kattavasti peittää järven vielä.
Olen siivoillut hiukan, kun olen ollut yksin kotona päivät. Ihmeen vaikeaa on tavaroista luopuminen. Puoli jätesäkkiä sain sentään poistettua tavaraa. Tilantunne on kivaa, mutta aina mielessä kiertää, jospa joskus tarviin tuota ja tuota. Hamsteri nostaa päätään koko ajan, mutta pikkuhiljaa vähentelen kuitenkin.
Kukkapenkkejä hiukan haravoin, jotta nousevat kukat edes näkyisi. Samalla sain hiukan raitista ilmaa.
Nyt täytyy tehdä jotain ruokaa. Voi remppaajalla olla nälkä, kun joskus kotiin asti joutuu. Remppapaikassa ei edes vettä saa ennen valmistumista.
Mukavaa keskiviikkoa ja kolmattatoista päivää!
4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos enkuli! Tämä on vaan mun sielunmasema.

   Poista
 2. Ihania kuvia ja kyllähän se maalla sielu lepää. <3 Voi olla etten itsekään palaa enää lapsuuden maisemiin Helsingin keskustaan, kun täällä maaseudulla on niin hyvä olla. <3

  Aurinkoista viikonloppua Marketta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ainakin on oma rauha, jota itse ainakin arvostan.

   Poista